Головна
Місце
зберігання
примірників

Бази даних


БД Авторефератів- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Конференції і вісники (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Технологія продуктів бродіння<.>
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-14 
1.


    Воронцова, Світлана Іванівна.
    Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / С.І.Воронцова ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2004. - 20 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

2.


    Лутков, Ігор Павлович..
    Удосконалення методів контролю якості ігристих вин [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / І.П.Лутков ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 18 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
УААН; Інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

3.


    Шарапова, Тетяна Олександрівна.
    Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / Т.О.Шарапова ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 18 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
УААН; Інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

4.


    Колосов, Станіслав Анатолійович.
    Розробка технології виробництва ігристих вин з підвищеними пінистими властивостями [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / С.А.Колосов ; Укр. акад. аграр. наук, Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2005. - 17 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
Українська академія аграрних наук; Національний інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

5.


    Ходаков, Олексій Леонідович.
    Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / О.Л.Ходаков ; Укр. акад. аграр. наук, Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2006. - 17 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
Українська академія аграрних наук; Національний інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

6.


    Мельник, Людмила Миколаївна.
    Наукове обгрунтування і розробка технології адсорбційного очищення та зневоднення спиртових розчинів природними сорбентами [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня д-ра техн. наук : 05.18.07 / Л.М.Мельник ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 42 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

7.


    Журавський, Ігор Миколайович.
    Розробка енергозбережної низькоінвестиційної технології спирту в брагоректифікації [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / І.М.Журавський ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 19 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

8.


    Олексійчук, Оксана Володимирівна.
    Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / О.В.Олексійчук ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 19 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

9.


    Байлук, Сергій Іванович.
    Удосконалення технології виробництва сидру [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / С.І.Байлук ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 22 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
Національний інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

10.


    Бабич, Надія Іванівна.
    Удосконалення технології резервуарного періодичного способу виробництва шампанського [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / Н.І.Бабич ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 20 с.
Рубрики: Технологія продуктів бродіння


Дод.точки доступу:
Національний інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1
1 (1)
Свободны: 1 (1)
Знайти схожі

 1-10    11-14