Пошуковий запит: <.>S=Технологія продуктів бродіння<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
|
Воронцова, Світлана Іванівна. Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / С.І.Воронцова ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ, 2004. - 20 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
>2.
|
Лутков, Ігор Павлович.. Удосконалення методів контролю якості ігристих вин [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / І.П.Лутков ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 18 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: УААН; Інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
>3.
|
Шарапова, Тетяна Олександрівна. Розробка методів оцінки і способу активації таніну для стабілізації білих столових виноматеріалів [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / Т.О.Шарапова ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2004. - 18 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: УААН; Інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
>4.
|
Колосов, Станіслав Анатолійович. Розробка технології виробництва ігристих вин з підвищеними пінистими властивостями [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / С.А.Колосов ; Укр. акад. аграр. наук, Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2005. - 17 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: Українська академія аграрних наук; Національний інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
>5.
|
Ходаков, Олексій Леонідович. Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / О.Л.Ходаков ; Укр. акад. аграр. наук, Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2006. - 17 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: Українська академія аграрних наук; Національний інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
>6.
|
Мельник, Людмила Миколаївна. Наукове обгрунтування і розробка технології адсорбційного очищення та зневоднення спиртових розчинів природними сорбентами [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня д-ра техн. наук : 05.18.07 / Л.М.Мельник ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 42 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
>7.
|
Журавський, Ігор Миколайович. Розробка енергозбережної низькоінвестиційної технології спирту в брагоректифікації [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / І.М.Журавський ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 19 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
>8.
|
Олексійчук, Оксана Володимирівна. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / О.В.Олексійчук ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 19 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
>9.
|
Байлук, Сергій Іванович. Удосконалення технології виробництва сидру [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / С.І.Байлук ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 22 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: Національний інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
>10.
|
Бабич, Надія Іванівна. Удосконалення технології резервуарного періодичного способу виробництва шампанського [Текст] : Автореферат дисертації на здобуття вченого ступеня канд. техн. наук : 05.18.07 / Н.І.Бабич ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 20 с. Рубрики: Технологія продуктів бродіння
Дод.точки доступу: Національний інститут винограду і вина "Магарач"
Примірників всього: 1 1 (1) Свободны: 1 (1) Знайти схожі
|
|
|