Пошуковий запит: <.>S=Молекулярна біологія -- Дослідження -- Ферменти<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи с 1 за 14 |
>1.
| Гриненко Т.В. Регуляція α-2-антиплазміном процесу активізації Glu-плазміногену тканинним активатором на фібрині/Т.В. Гриненко, М.Б. Задорожна, О.І. Юсова // Український біохімічний журнал, 2006. т.Т. 78,N № 3.-С.106-112
|
>2.
| Курченко І.М. Целюлозна і ксиланазна активності грибів роду Fusarium Lk: Fr. різних трофних груп/І. М. Курченко, О. В. Соколова [и др.] // Мікробіологічний журнал, 2008. т.Т. 70,N № 5.-С.27-35
|
>3.
| Кондуктометричний біосенсор на основі триферментної системи для визначення сахарози/О. О. Солдаткін, В. М. Пєшкова, С. В. Дзядевич // Біотехнологія, 2008. т.Т. 1,N № 1.-С.116-122
|
>4.
| Дудок К. Структурно-функціональні особливості гемоглобіну і активність ферментів еротроцитів крові щурів за алкогольної інтоксикації/К. Дудок, Л. Старикович [и др.] // Вісник Львів. ун-ту. Серія біологічна. -Львiв:Львів. нац. ун-т ім. І. Франка, 2008. т.Вип. 47.-С.74-80
|
>5.
| Клонування та експресія функціонально активного фрагмента D-E-A-A протеїну А Staphylococcus aureus/О. С. Олійник [и др.] // Біотехнологія, 2009. т.Т. 2,N № 1.-С.59-68
|
>6.
| QSPR-анализ реакционной способности субстратов тирозиназы методом случайного леса/Ю. А. Шестеренко [и др.] // Доповіді Національної академії наук України, 2010. т.№ 5.-С.181-186
|
>7.
| Активність гваяколпероксидази у нокаутної лінії КО-Cat2 Arabidopsis thaliana за умов теплого стресу/Т. О. Руснак [и др.] // Физиология и биохимия культурных растений, 2013. т.Т. 45,N № 3.-С.246-254
|
>8.
| Жуков Б. С. Гени ферментів каротиногенезу в ендоспермі кукурудзи/Б. С. Жуков, Н. Е. Волкова, Ю. М. Сиволап // Физиология растений и генетика, 2013. т.Т.45,N № 6.-С.527-536
|
>9.
| Максимчук О. В. Вплив ω-3 поліненасичених жирних кислот на експресію ферментів про- та антиоксидантної системи в печінці щурів/О. В. Максимчук // Фізіологічний журнал, 2014. т.Т. 60,N № 3.-С.32-37
|
>10.
| Гудзенко О. В. Оптимізація умов культивування Penicillium tardum - продуцента α-L-рамнозидази/О. В. Гудзенко, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал, 2015. т.Т. 77,N № 4.-С.25-31
|
>11.
| Гудзенко О. В. Очистка та фізико-хімічні властивості α-L-рамнозидази Penicillium tardum/О. В. Гудзенко, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал, 2016. т.Т. 78,N № 1.-С.13-22
|
>12.
| Фізико-хімічні властивості α-амілази Achromobacter SP. 7a/К. В. Авдіюк [та ін.] // Мікробіологічний журнал, 2016. т.Т. 78,N № 1.-С.23-32
|
>13.
| Балко О. Б. Бактеріоцини Pseudomonas aeruginosa з низькою молекулярною масою/О. Б. Балко // Мікробіологічний журнал, 2019. т.Т. 81,N № 6.-С.97-109
|
>14.
| Прооксидантно-антиоксидантна рівновага в метилотрофних дріжджів Ogataea polymorpha за впливу спермідину/Н. В. Грушаник, І. А. Сарай, О. В. Стасик, О. Г. Стасик // Біологічні студії, 2020. т.Т. 14,N № 3.-С.13-28
|
|