Головна
Місце
зберігання
примірників

Бази даних


Систематична картотека статей- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (160)БД Авторефератів (121)Краєзнавча картотека (765)Конференції і вісники (1218)Фонд відділу рідкісних та цінних книг (2)Фонд Австрійської бібліотеки (5)Періодика (12)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=ПРОМИСЛОВІСТЬ<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3429
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
061
Ч-492


    Корсікова, Н. М.
    Виробничо-підприємницький комплекс як форма ефективної реструктуризації підприємств машинобудування і підвищення їхньої конкурентоспроможності [Текст] : сборник научных трудов / Н.М. Корсікова, Ю.В. Захарченко // Наук. вісник Чернівец. ун-ту. - Чернівці, 2004. - Вип.195-196: Економіка: Зб. наук. пр. - С. 133-139.
УДК
Рубрики: Машинобудівна промисловість--Реструктуризація підприємств


Дод.точки доступу:
Захарченко, Ю.В.
Є примірники у відділах:
1 Інв.В 68662 - 19.86 р. (вільний)

Знайти схожі

2.


    Кудлай, В. Г.
    Перспективи розвитку ринку кондитерських виробів [Текст] / В. Г. Кудлай // Економіка АПК. - 2005. - №1. - С. 92-98.
Рубрики: Кондитерська промисловість--Розвиток
Анотація: Сучасний ринок виробів. Динаміка розвитку. Вітчизняні підприємства-лідери. Стан на міжнародному ринку.


Знайти схожі

3.


    Мазуренко, О. В.
    Стан виробництва та споживання м'яса в Україні [Текст] / О. В. Мазуренко // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 38-41.
Рубрики: М'ясна промисловість України--Споживання
Анотація: Продукти тваринного походження як основа збалансованого харчування. Потреби і купівельна спроможність населення. Проблеми самоокупності виробництва.


Знайти схожі

4.


    Захаревич, В.
    Вишуканий смак, корисність, безпечність [Текст] : глазурованих сирків / В. Захаревич // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 7-8
Рубрики: Молочні продукти--Сирки глазуровані
Анотація: Розроблено нормативну документацію на виробництво глазурованих сирків тривалого зберігання.


Знайти схожі

5.


    Пупена, О.
    Інтеграція систем управления [Текст] / О. Пупена // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 9-11
Рубрики: Інтеграція --Підприємство--Системи управління
   Підприємство в Україні--Системи управління--Інтеграція

Анотація: Інтеграція дає змогу створити єдиний інформаційний простір для оперативної оцінки стану підприємств та прийняття ефективних управлінських рішень.


Знайти схожі

6.


    Гаєвський, К.
    Надійне й ефективне устаткування [Текст] : АТ "Укрмедтехніка" / К. Гаєвський // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 18-19
Рубрики: Підприємства в Україні--Медичні
Анотація: ЗАТ "Укрмедтехніка " постачає широкий спектр медичної техніки, приділяючи особливу увагу ультразвуковій та лабораторній діагностиці, кардіології, реанімації, гінекології, фізіотерапії, бальнеології.


Дод.точки доступу:
ЗАТ "Укрмедтехніка" \про них\

Знайти схожі

7.


    Осейко, М.
    Полин лікарський [Текст] : досліджено можливість вилучення ефірної олії та екстратів цієї рослини / М. Осейко // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 20-21
Рубрики: Харчові добавки--Рослинні речовини--Полин
   Ефірна олія полину

Анотація: Виявлено можливість селективного вилучення ефірної олії полину лікарського та його екстратів, що забезпечує якість продукту й розширеня асортименту.


Знайти схожі

8.


    Процан, Н.
    Новий продуцент для виробництва спиртового оцту [Текст] / Н. Процан // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 22-23
Рубрики: Харчова промисловість--Оцет--Спиртовий
Анотація: Біохімічний оцет характеризується високими смаковими та ароматичними властивостями, які формуються в процесі життєдіяльності оцтовокислих бактерій, він позитивно впливає на процеси обміну речовини в організмі людини.


Знайти схожі

9.


    Швець, В.
    Ферментні препарати [Текст] : їх використання при виробництві спирту із зерна / В. Швець // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 23-24
Рубрики: Харчова промисловість--Спирт--Ферментні препарати


Знайти схожі

10.


    Грушецький, Р.
    Нативний інулін-з рослинної сировини [Текст] / Р. Грушецький // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 25-26
Рубрики: Продукти харчування--Інулін--Технологія одержання
Анотація: Пропонується нова технологія одержання високомолекулярного інуліну (інулану).


Знайти схожі

11.


    Бондаренко , В.
    Сучасне обладнання - хлібопекарський галузі [Текст] / В. Бондаренко // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 26-27
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Обладнання
Анотація: ВАТ "УкрДніпромаш" створили шафу попереднього вистоювання А2-ХРЧ. Вона призначена для попереднього вистоювання круглих тістових заготовок з пшеничного борошна.


Знайти схожі

12.


    Козак, А.
    Фарба на упаковці [Текст] / А. Козак // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 28-29
Рубрики: Упаковка--Друкарські фарби--Безпечність
Анотація: Друкарські фарби на упаковках для харчових продуктів, фармацевтичних виробів та іграшок можуть так чи інакше впливати на вміст упаковки.


Знайти схожі

13.


    Басенко , О. В.
    Визначення запасів та їхньої класифікації на підприємствах текстильної промисловості [Текст] / О. В. Басенко // Актуальні проблеми економіки. - 2005. - № 1. - С. 119 - 125. - Бібліогр.: с. 125 ( 11 назв ).
Рубрики: Економіка України --Промисловість текстильна--Запаси--Визначення і класифікація
Анотація: Досліджуються основні теоретичні аспекти визначення запасів та їхньої класифікації з точки зору різних дослідників та надано пропозиції щодо узагальненої класифікації запасів на підприєствах текстильної промисловості.


Знайти схожі

14.


    Король, Ц. О.
    Вплив бактеріальних препаратів на протеологічні процеси в сиров'яленій ковбасі [Текст] / Ц.О. Король, С.Г. Даниленко, Я.Ф. Жукова, Г.Ф. Насирова, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 1. - С. 51-53. - Бібліогр.: 10 назв
Рубрики: Харчова промисловість--Виготовлення ковбаси
Анотація: Досліджено протеолітичні процеси в сиров'яленій ковбасі під впливом бактеріальних препаратів "Лакмік" та "ПБ-МП". Виявлено відмінності їхнього впливу на вміст масової частки загального азоту, амінокислот під час визрівання продукту.


Дод.точки доступу:
Даниленко, С.Г.; Жукова, Я.Ф.; Насирова, Г.Ф.; Кігель, Н.Ф.

Знайти схожі

15.


    Яриш, П.
    "Буковинка": торти, рулети, кекси [Текст] : нові види продукції української фірми "Буковинка" відзначаються високою якістю, неперевершеним смаком, привабливостю / П. Яриш // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 4-6
Рубрики: Кондитерська промисловість України--Підприємства
   Підприємства в Україні--Кондитерські



Дод.точки доступу:
"Буковинка" \про них\

Знайти схожі

16.


    Левчук, Н.
    Нові ринки збуту [Текст] : завойовує продукція, виготовлена майстрами ВАТ "Кременчукм’ясо" / Н. Левчук // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 6-7
Рубрики: Підприємства в Україні--М’ясопереробні
   М'ясопереробна промисловість України--Підприємства



Дод.точки доступу:
ВАТ "Кременчукм’ясо" \про них\

Знайти схожі

17.


    Пехтерева, Н.
    Сиропи-бальзами [Текст] : цілющі напої, рецептури яких розробили науковці, рекомендовано вживати людям різного віку. Бальзамні сиропи "Сила природи" і "Вдохновенье" / Н. Пехтерева // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 10
Рубрики: Харчова промисловість--Безалкогольні напої--Сиропи


Знайти схожі

18.


   
    Сирно-злакові продукти [Текст] // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 12-13
Рубрики: Харчові продукти
Анотація: Значний інтерес становить використання всієї біомаси пророслих злаків, що містить ряд корисних інгредієнтів-харчових волокон, олігоцукридів, мінеральних речовин, ненасичених жирних кислот, ряд вітамінів. Найбільш перспективний для внесення злакового наповнювача-сир з курагою.


Знайти схожі

19.


    Стефанович, О.
    За європейськими стандартами випускає тверді й плавлені сири ТОВ "Корунд плюс" [Текст] / О. Стефанович // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 13-14
Рубрики: Підприємства в Україні--Молочнопереробні
   Молокопереробна промисловість України--Підприємства



Дод.точки доступу:
ТОВ "Корунд плюс" \про них\

Знайти схожі

20.


    Прудніков, С.
    Без звалищ і бруду [Текст] : проблему використання вторинного поліетилентерефталату можна розв’язати спільними зусиллями науковців і виробничників / С. Прудніков // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 14-15
Рубрики: Відходи побутові--Упаковки--Переробка--Проблеми


Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120