Пошуковий запит: <.>K=ПРОМИСЛОВІСТЬ<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 3429
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
| 061 Ч-492
Корсікова, Н. М. Виробничо-підприємницький комплекс як форма ефективної реструктуризації підприємств машинобудування і підвищення їхньої конкурентоспроможності [Текст] : сборник научных трудов / Н.М. Корсікова, Ю.В. Захарченко> // Наук. вісник Чернівец. ун-ту. - Чернівці, 2004. - Вип.195-196: Економіка: Зб. наук. пр. - С. 133-139.
Рубрики: Машинобудівна промисловість--Реструктуризація підприємств
Дод.точки доступу: Захарченко, Ю.В. Є примірники у відділах: 1 Інв.В 68662 - 19.86 р. (вільний)
Знайти схожі
|
>2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Кудлай, В. Г. Перспективи розвитку ринку кондитерських виробів [Текст] / В. Г. Кудлай> // Економіка АПК. - 2005. - №1. - С. 92-98.
Рубрики: Кондитерська промисловість--Розвиток Анотація: Сучасний ринок виробів. Динаміка розвитку. Вітчизняні підприємства-лідери. Стан на міжнародному ринку.
Знайти схожі
|
>3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Мазуренко, О. В. Стан виробництва та споживання м'яса в Україні [Текст] / О. В. Мазуренко> // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 38-41.
Рубрики: М'ясна промисловість України--Споживання Анотація: Продукти тваринного походження як основа збалансованого харчування. Потреби і купівельна спроможність населення. Проблеми самоокупності виробництва.
Знайти схожі
|
>4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Захаревич, В. Вишуканий смак, корисність, безпечність [Текст] : глазурованих сирків / В. Захаревич> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 7-8
Рубрики: Молочні продукти--Сирки глазуровані Анотація: Розроблено нормативну документацію на виробництво глазурованих сирків тривалого зберігання.
Знайти схожі
|
>5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Пупена, О. Інтеграція систем управления [Текст] / О. Пупена> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 9-11
Рубрики: Інтеграція --Підприємство--Системи управління Підприємство в Україні--Системи управління--Інтеграція Анотація: Інтеграція дає змогу створити єдиний інформаційний простір для оперативної оцінки стану підприємств та прийняття ефективних управлінських рішень.
Знайти схожі
|
>6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Гаєвський, К. Надійне й ефективне устаткування [Текст] : АТ "Укрмедтехніка" / К. Гаєвський> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 18-19
Рубрики: Підприємства в Україні--Медичні Анотація: ЗАТ "Укрмедтехніка " постачає широкий спектр медичної техніки, приділяючи особливу увагу ультразвуковій та лабораторній діагностиці, кардіології, реанімації, гінекології, фізіотерапії, бальнеології.
Дод.точки доступу: ЗАТ "Укрмедтехніка" \про них\ Знайти схожі
|
>7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Осейко, М. Полин лікарський [Текст] : досліджено можливість вилучення ефірної олії та екстратів цієї рослини / М. Осейко> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 20-21
Рубрики: Харчові добавки--Рослинні речовини--Полин Ефірна олія полину Анотація: Виявлено можливість селективного вилучення ефірної олії полину лікарського та його екстратів, що забезпечує якість продукту й розширеня асортименту.
Знайти схожі
|
>8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Процан, Н. Новий продуцент для виробництва спиртового оцту [Текст] / Н. Процан> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 22-23
Рубрики: Харчова промисловість--Оцет--Спиртовий Анотація: Біохімічний оцет характеризується високими смаковими та ароматичними властивостями, які формуються в процесі життєдіяльності оцтовокислих бактерій, він позитивно впливає на процеси обміну речовини в організмі людини.
Знайти схожі
|
>9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Швець, В. Ферментні препарати [Текст] : їх використання при виробництві спирту із зерна / В. Швець> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 23-24
Рубрики: Харчова промисловість--Спирт--Ферментні препарати
Знайти схожі
|
>10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Грушецький, Р. Нативний інулін-з рослинної сировини [Текст] / Р. Грушецький> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 25-26
Рубрики: Продукти харчування--Інулін--Технологія одержання Анотація: Пропонується нова технологія одержання високомолекулярного інуліну (інулану).
Знайти схожі
|
>11. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Бондаренко , В. Сучасне обладнання - хлібопекарський галузі [Текст] / В. Бондаренко > // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 26-27
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Обладнання Анотація: ВАТ "УкрДніпромаш" створили шафу попереднього вистоювання А2-ХРЧ. Вона призначена для попереднього вистоювання круглих тістових заготовок з пшеничного борошна.
Знайти схожі
|
>12. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Козак, А. Фарба на упаковці [Текст] / А. Козак> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 28-29
Рубрики: Упаковка--Друкарські фарби--Безпечність Анотація: Друкарські фарби на упаковках для харчових продуктів, фармацевтичних виробів та іграшок можуть так чи інакше впливати на вміст упаковки.
Знайти схожі
|
>13. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Басенко , О. В. Визначення запасів та їхньої класифікації на підприємствах текстильної промисловості [Текст] / О. В. Басенко > // Актуальні проблеми економіки. - 2005. - № 1. - С. 119 - 125. - Бібліогр.: с. 125 ( 11 назв ).
Рубрики: Економіка України --Промисловість текстильна--Запаси--Визначення і класифікація Анотація: Досліджуються основні теоретичні аспекти визначення запасів та їхньої класифікації з точки зору різних дослідників та надано пропозиції щодо узагальненої класифікації запасів на підприєствах текстильної промисловості.
Знайти схожі
|
>14. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Король, Ц. О. Вплив бактеріальних препаратів на протеологічні процеси в сиров'яленій ковбасі [Текст] / Ц.О. Король, С.Г. Даниленко, Я.Ф. Жукова, Г.Ф. Насирова, Н.Ф. Кігель> // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 1. - С. 51-53. - Бібліогр.: 10 назв
Рубрики: Харчова промисловість--Виготовлення ковбаси Анотація: Досліджено протеолітичні процеси в сиров'яленій ковбасі під впливом бактеріальних препаратів "Лакмік" та "ПБ-МП". Виявлено відмінності їхнього впливу на вміст масової частки загального азоту, амінокислот під час визрівання продукту.
Дод.точки доступу: Даниленко, С.Г.; Жукова, Я.Ф.; Насирова, Г.Ф.; Кігель, Н.Ф. Знайти схожі
|
>15. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Яриш, П. "Буковинка": торти, рулети, кекси [Текст] : нові види продукції української фірми "Буковинка" відзначаються високою якістю, неперевершеним смаком, привабливостю / П. Яриш> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 4-6
Рубрики: Кондитерська промисловість України--Підприємства Підприємства в Україні--Кондитерські
Дод.точки доступу: "Буковинка" \про них\ Знайти схожі
|
>16. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Левчук, Н. Нові ринки збуту [Текст] : завойовує продукція, виготовлена майстрами ВАТ "Кременчукм’ясо" / Н. Левчук> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 6-7
Рубрики: Підприємства в Україні--М’ясопереробні М'ясопереробна промисловість України--Підприємства
Дод.точки доступу: ВАТ "Кременчукм’ясо" \про них\ Знайти схожі
|
>17. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Пехтерева, Н. Сиропи-бальзами [Текст] : цілющі напої, рецептури яких розробили науковці, рекомендовано вживати людям різного віку. Бальзамні сиропи "Сила природи" і "Вдохновенье" / Н. Пехтерева> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 10
Рубрики: Харчова промисловість--Безалкогольні напої--Сиропи
Знайти схожі
|
>18. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Сирно-злакові продукти [Текст]> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 12-13
Рубрики: Харчові продукти Анотація: Значний інтерес становить використання всієї біомаси пророслих злаків, що містить ряд корисних інгредієнтів-харчових волокон, олігоцукридів, мінеральних речовин, ненасичених жирних кислот, ряд вітамінів. Найбільш перспективний для внесення злакового наповнювача-сир з курагою.
Знайти схожі
|
>19. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Стефанович, О. За європейськими стандартами випускає тверді й плавлені сири ТОВ "Корунд плюс" [Текст] / О. Стефанович> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 13-14
Рубрики: Підприємства в Україні--Молочнопереробні Молокопереробна промисловість України--Підприємства
Дод.точки доступу: ТОВ "Корунд плюс" \про них\ Знайти схожі
|
>20. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Прудніков, С. Без звалищ і бруду [Текст] : проблему використання вторинного поліетилентерефталату можна розв’язати спільними зусиллями науковців і виробничників / С. Прудніков> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 14-15
Рубрики: Відходи побутові--Упаковки--Переробка--Проблеми
Знайти схожі
|
|
|