Головна
Місце
зберігання
примірників

Бази даних


Систематична картотека статей- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Здоровий спосіб життя -- Харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.


    Колодійчук, Є.
    Їжа - це ми... [Текст] / Є. Колодійчук // Наука і суспільство. - 2006. - № 5-6. - С. 23-27
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Харчування
Анотація: Думки з приводу здорового способу життя, зокрема правильного, раціонального харчування відомого натуропата Миколи Григоровича Кошмака, які він викладає в інтерв'ю.


Знайти схожі

2.


    Ольшанский, Кирилл.
    Желанное меню [Текст] : [о новых направлениях ресторанного бизнеса] / Кирилл Ольшанский // Бизнес. - 2015. - 19 окт. (№ 42). - С. 28-29
Рубрики: Ресторанне господарство--Маркетинг
   Кулінарія

   Здоровий спосіб життя--Харчування

Кл.слова (ненормовані):
Етноресторан -- Екоресторан -- Вегетаріанство


Знайти схожі

3.


    Литвин, Н.
    Парадоксы питания: хлеб и снижение веса [Текст] / Н. Литвин // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 11 (132). - С. 12-13
Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарська підгалузь
   Здоровий спосіб життя--Харчування



Знайти схожі

4.


    Ришняк, А.
    Правильное питание после 50 [Текст] / А. Ришняк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 11 (132). - С. 22-25
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Харчування


Знайти схожі

5.


    Оникиенко, И.
    Безглютеновые хлебобулочные изделия и смеси в рационе больных целиакией [Текст] / И. Оникиенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 11 (132). - С. 26-28
Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарська підгалузь
   Хлібопекарне виробництво--Рецептура хліба

   Здоровий спосіб життя--Харчування



Знайти схожі

6.


    Комолов, С.
    Инновационное развитие кондитерских предприятий: сладости на пути к здоровому питанию [Текст] / С. Комолов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 11 (132). - С. 29-30
Рубрики: Кондитерські вироби--Технологія та рецепти
   Здоровий спосіб життя--Харчування



Знайти схожі

7.


    Кузьмина, Н.
    Инновационные технологии производства мучных кондитерских изделий [Текст] / Н. Кузьмина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 11 (132). - С. 38-39
Рубрики: Кондитерські вироби--Технологія та рецепти
   Здоровий спосіб життя--Харчування



Знайти схожі

8.


    Вербецька, Т.
    Дослідження можливості заміни цукру глюкозно-фруктозним сиропом у рецептурі здобних виробів [Текст] / Т. Вербецька, Ю. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 12 (133). - С. 8-9. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Замінники цукру
   Здоровий спосіб життя--Харчування



Дод.точки доступу:
Бондаренко, Ю.

Знайти схожі

9.


   
    Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 191-199. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Харчування
   Кондитерські вироби--Збагачення нутрієнтами

   Ресторанне господарство--Якість продукції--Україна



Дод.точки доступу:
Ковбасюк, Л. М.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В.; Арпуль, О. В.

Знайти схожі

10.


    Павлюченко, О. С.
    Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет [Текст] / О. С. Павлюченко, Н. П. Лазоренко, І. А. Григоренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 232-236. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технологія та рецепти
   Здоровий спосіб життя--Харчування



Дод.точки доступу:
Лазоренко, Н. П.; Григоренко, І. А.

Знайти схожі

11.


   
    Їжа та здоров'я [Текст] : тренінг // Позакласний час. - 2018. - N 2. - С. 10-11
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Харчування
   Раціональне харчування

Анотація: План-конспект тренінгу, присвяченого раціональному харчуванню.


Знайти схожі

12.


   
    Особливості харчування підлітків [Текст] : година інформування // Позакласний час. - 2017. - N 12(грудень). - С. 44
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
Тиждень здорового способу життя в школі
Анотація: Про особливості харчування підлітків присвячена година інформування.


Знайти схожі

13.


    Клубенко, Д. Є.
    Здорове харчування [Текст] : корекційно-виховне заняття для учнів 4-го класу, із затриманням психічного розвитку / Д. Є. Клубенко // Дитина з особливими потребами. Інклюзивна освіта. Дефектологія. Корекційна робота. - 2020. - N 2(лютий) : ілюстр.
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Харчування
   Діти із затримкою психічного розвитку--Корекційні заняття

Анотація: План-конспект заняття.


Знайти схожі

14.


    Ільченко, Н..
    Сезонні застереження: підтримайте свій організм узимку [Текст] / Наталія Ільченко // Безпека життєдіяльності. - 2021. - № 2. - С. 11
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
овочі -- фрукти -- вітаміни

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

15.


    Ільницька, І. М.
    Ківі - користь і шкода для організму [Текст] / І. М. Ільницька // Безпека життєдіяльності. - 2021. - № 2. - С. 10
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
фрукти -- користь від ківі -- шкода від ківі

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі