Хакимжанов, А. А.
    Особенности активирования амилаз и протеиназ в семенах риса, прорастающих в условиях гипоксии [Текст] / А.А. Хакимжанов // Физиология и биохимия культурных растений. - 2005. - Т. 37, № 2. - С. 103-108. - Бібліогр.:13 назв.
Рубрики: Дерація
   Гіпоксія

   Амілаза

   Ендопротеїназа

   Ферменти

   Деградація білка

Кл.слова (ненормовані):
Зародок -- Ендосперм -- Активування





    Баран, Б.
    Ефективний спосіб активування процесу бродіння / Б. Баран, В. Рокицька, В. Хрящевський, Г. Бубенщикова // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 20-21
Рубрики: Спиртова промисловість--Бродіння
Анотація: У статті охарактерізовано фізичні фактори, що впливають на активування процесу спиртового бродіння.


Дод.точки доступу:
Рокицька, В.; Хрящевський, В.; Бубенщикова, Г.




    Джига, Г. М.
    Вплив тривалості кислотного модифікування бентоніту на активність Pd(II)-Cu(II)-каталітичних композицій в реакції окиснення моноокиду карбону [Текст] / Г. М. Джига // Вісник Одеського національного університету. - 2019. - Т. 24, вип. 2 : Хімія. - С. 107-117. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Фізична хімія--Природний та кислотно-модифікований бентоніт
   Фізична хімія--Активування каталізатора--Активатори

Кл.слова (ненормовані):
Паладій -- Купрум -- ІЧ-спектроскопія