Гончарук, Я. М. Засоби кредитування агропромислового виробництва Чернівецької області [Текст] / Я. М. Гончарук> // Економіка АПК. - 2005. - №1. - С. 78-81. Рубрики: Аграрне виробництво--Кредитування Анотація: Причини недостатнього фінансового забезпечення товаровиробників АПК. Залежність підприємств від кредитної системи. |
Ситник, В. П. Впровадження наукових розробок у виробництво: стан і перспективи [Текст] / В. П. Ситник> // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 3-7. Рубрики: Аграрне виробництво--Наукове забезпечення Анотація: Наукові дослідження, які проводить Українська академія аграрних наук в усіх галузях виробництва. |
Світков, М. С. Основні фактори інтенсифікації аграрного виробництва в перехідний період до ринку [Текст] / М. С. Світков> // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 17-20. Рубрики: Аграрне виробництво--Розвиток Кл.слова (ненормовані): Інтенсифікація Анотація: Інтенсифікація, як визначник у подоланні кризових явищ в сільськогосподарському виробництві. |
Хорунжий, М. Й. Обгрунтування доцільності входження особистих селянських господарств в інтегроване виробництво [Текст] / М. Й. Хорунжий, В. М. Заболотній> // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 29-34. Рубрики: Малі підприємства в Україні --Село--Економічна ефективність Анотація: Сучасна аграрна політика особистих селянських господарств. Варіанти входження в інтеграційний процес. Дод.точки доступу: Заболотній, В.М. |
Здоровик, В. К. Формування господарських механізмів регулювання аграрних відносин [Текст] / В. К. Здоровик, А. О. Лиднюк> // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 42-46. Рубрики: --Державне регулювання Анотація: Аграрно-промисловий комплекс України, як важлива складова економіки країни. Нестабільність на продовольчому ринку. Рівень ефективності агробізнесу. Дод.точки доступу: Лиднюк, А. О. |
Бондаренко , В. Сучасне обладнання - хлібопекарський галузі [Текст] / В. Бондаренко > // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 1. - С. 26-27 Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Обладнання Анотація: ВАТ "УкрДніпромаш" створили шафу попереднього вистоювання А2-ХРЧ. Вона призначена для попереднього вистоювання круглих тістових заготовок з пшеничного борошна. |
Колот, І. Виробництво молока повинно бути рентабельним [Текст] / І. Колот, Г. Коровніков> // Пропозиція. - 2005. - № 1. - С. 34-37 Рубрики: Скотарство--Кредитування--Агроформування--Фермерство Дод.точки доступу: Коровніков, Г. |
Карачина, Н. П. До формування корпоративного сектору молочної промисловості Вінниччини [Текст] / Н.П. Карачина> // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 1. - С. 77-78. - Бібліогр.: 6 назв Рубрики: Молокопереробне виробництво--Вінницька обл. Анотація: Розглянуто практичні аспекти формування молокопереробного комплексу, стан та структурні елементи корпоративного сектору молочної промисловості Вінницької області. |
Пащенко, С. Ю. Ефективність кукурудзяного поля [Текст] / О.Ю. Пащенко> // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 1. - С. 64-66. - Бібліогр.: 8 назв Рубрики: Виробництво зерна--Кукурудза Анотація: Проаналізовано ефективність виробництва зерна кукурудзи у степовій зоні України. Досліджено основні важелі стабілізації та забезпечення конкурентоспроможності кукурудзи в умовах зростання її урожайності. |
Варченко, О. М. Формування погоджувальних комісій з обгрунтування цін і доходів в інтеграційній структурі виробництва цукру [Текст] / О.М. Варченко> // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 1. - С. 54-57. - Бібліогр.: 7 назв Рубрики: Економіка України--Цукрове виробництво Анотація: Розглянуто механізм удосконалення економічних взаємовідносин підприємств в інтегрованих формуваннях з виробництва цукру. Обгрунтовано необхідність створення погоджувальних комісій в інтеграційних об'єднаннях для формування цін на сировину та продукцію переробки, визначення раціональних каналів збуту готової продукції, розрахунку нормативів з кожного технологічного процесу виробництва, переробки і реалізації продукції, об'єктивного визначення якості цукрових буряків і розподілу доходів. |
Махиня, Л. Ароматизатори-з натуральної сировини [Текст] : застосовують їх у виробництві напоїв / Л. Махиня> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 28-29 Рубрики: Харчові добавки--Ароматизатори Спиртове виробництво--Ароматизатори Анотація: Ароматичні спирти належать до інгредієнтів, які використовують при виробництві алкогольних напоїв, для поліпшення їх смакових властивостей. |
М’ясні добавки [Текст] : до макаронних виробів збагачують їх білком> // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 30-31 Рубрики: Харчові добавки--М’ясні Хлібопекарне виробництво--Макарони--Добавки |
Швидкий, М. І. Український державний науково-дослідний інститут безпеки праці та екології в гірничорудній і металургійній промисловості (НДІБПГ) [Текст] / М.І. Швидкий> // Безпека життєдіяльності. - 2005. - № 2. - С. 19-23 : фото Рубрики: Безпека життєдіяльності--Охорона праці Екологія--Навколишнє середовище--Забруднення Промисловість--Гірничорудна промисловість Промисловість--Металургійна промисловість Кл.слова (ненормовані): Підприємства -- ВИРОБНИЦТВО -- УМОВИ -- Пневмоконіоз -- Гірники -- Шахтарі -- ПРОБЛЕМИ -- ПРАЦЯ -- ОХОРОНА -- Дослідження Анотація: Про вирішення проблем вентиляції і очищення повітря, шуму та вібрації гірського устаткування, виробничого травматизму, робіт рятувальників на гірничорудних підприємствах у Науково-дослідному інституті безпеки праці в чорній металургі. |
Гончарук, Я. М. Засоби кредитування агропромислового виробництва Чернівецької області [Текст] / Я. М. Гончарук> // Економіка АПК. - 2005. - №1. - С. 78-81. Рубрики: Аграрне виробництво--Кредитування Анотація: Причини недостатнього фінансового забезпечення товаровиробників АПК. Залежність підприємств від кредитної системи. |
Ситник, В. П. Впровадження наукових розробок у виробництво: стан і перспективи [Текст] / В. П. Ситник> // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 3-7. Рубрики: Аграрне виробництво--Наукове забезпечення Анотація: Наукові дослідження, які проводить Українська академія аграрних наук в усіх галузях виробництва. |
Світков, М. С. Основні фактори інтенсифікації аграрного виробництва в перехідний період до ринку [Текст] / М. С. Світков> // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 17-20. Рубрики: Аграрне виробництво--Розвиток Кл.слова (ненормовані): Інтенсифікація Анотація: Інтенсифікація, як визначник у подоланні кризових явищ в сільськогосподарському виробництві. |
Хорунжий, М. Й. Обгрунтування доцільності входження особистих селянських господарств в інтегроване виробництво [Текст] / М. Й. Хорунжий, В. М. Заболотній> // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 29-34. Рубрики: Малі підприємства в Україні --Село--Економічна ефективність Анотація: Сучасна аграрна політика особистих селянських господарств. Варіанти входження в інтеграційний процес. Дод.точки доступу: Заболотній, В.М. |
Здоровик, В. К. Формування господарських механізмів регулювання аграрних відносин [Текст] / В. К. Здоровик, А. О. Лиднюк> // Економіка АПК. - 2005. - №2. - С. 42-46. Рубрики: --Державне регулювання Анотація: Аграрно-промисловий комплекс України, як важлива складова економіки країни. Нестабільність на продовольчому ринку. Рівень ефективності агробізнесу. Дод.точки доступу: Лиднюк, А. О. |
Браженко, І. ОПТИМАЛЬНІ СІВОЗМІНИ Лісостепу [Текст] / І. Браженко, Л. Браженко> // Пропозиція. - 2005. - №3. - С. 38,40-41 Рубрики: Рослинництво--Зернові культури--Захист рослин--Комбікормове виробництво Дод.точки доступу: Браженко, Л. |
Загоруйко, В. О. Про державне регулювання виробництва та обігу спирту і алкогольних напоїв в Україні [Текст] / В.О. Загоруйко, І.Г. Матчина, Д.Б. Волинкіна> // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 2. - С. 59-62 Рубрики: Акцизний збір--Алкогольні напої--Виробництво Ринок алкогольних напоїв--Державне регулювання Анотація: Запропоновано зміни до законодавства з регулювання обігу спирту і виробництва виноробної продукції, а також методології визначення ставок акцизного збору. Дод.точки доступу: Матчина, І.Г.; Волинкіна, Д.Б. |