577.158
С 425


    Скатерна, Т. Д.
    Вплив фосфатидної кислоти на реакцію окислення лінолевої кислоти 5-ліноксигеназою з бульб картоплі [Текст] / Т. Д. Скатерна, О. В. Харченко // Український біохімічний журнал. - 2008. - Т. 80, № 3. - С. . 21-30. - Бібліогр. : с. 30 (20 назв.)
УДК
Рубрики: Фізіологія рослин
   Біохімія--Жирні кислоти--Ліпіди

Кл.слова (ненормовані):
Алостеричність -- Активація -- Фосфоліпід
Анотація: Вивчено вплив аніоногенного фосфоліпіду фосфатидної кислоти на перебіг окислення лінолевої кислоти 5-ліпоксигеназою із бульб Solanum tuberosum.


Дод.точки доступу:
Харченко, О. В.




   
    Дослідження особливостей впливу методу дискретно-імпульсного введення енергії на процес утворення ліпідних наноструктур [Текст] / А. А. Долінський, Л. Ю. Авдєєва, Н. О. Шаркова, О. Ю. Чуніхін // Доповіді Національної академії наук України. - 2016. - № 4. - С. 49-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Нанокластерні та нанокристалічні матеріали--Наноструктури
   біотехнологія--лікувальне застосування

   Фармакологія--Нанотехнології

Кл.слова (ненормовані):
Нанокапсула -- Фосфоліпід -- Матеріал функціональний
Анотація: Показана можливість використання харчових фосфоліпідних комплексів у якості матеріалу для отримання ліпідних наноструктур з необхідними властивостями.


Дод.точки доступу:
Долінський, А. А.; Авдєєва, Л. Ю.; Шаркова, Н. О.; Чуніхін, О. Ю.