С 425 Скатерна, Т. Д. Вплив фосфатидної кислоти на реакцію окислення лінолевої кислоти 5-ліноксигеназою з бульб картоплі [Текст] / Т. Д. Скатерна, О. В. Харченко> // Український біохімічний журнал. - 2008. - Т. 80, № 3. - С. . 21-30. - Бібліогр. : с. 30 (20 назв.)
Біохімія--Жирні кислоти--Ліпіди Кл.слова (ненормовані): Алостеричність -- Активація -- Фосфоліпід Анотація: Вивчено вплив аніоногенного фосфоліпіду фосфатидної кислоти на перебіг окислення лінолевої кислоти 5-ліпоксигеназою із бульб Solanum tuberosum. Дод.точки доступу: Харченко, О. В. |
Дослідження особливостей впливу методу дискретно-імпульсного введення енергії на процес утворення ліпідних наноструктур [Текст] / А. А. Долінський, Л. Ю. Авдєєва, Н. О. Шаркова, О. Ю. Чуніхін> // Доповіді Національної академії наук України. - 2016. - № 4. - С. 49-54. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Нанокластерні та нанокристалічні матеріали--Наноструктури біотехнологія--лікувальне застосування Фармакологія--Нанотехнології Кл.слова (ненормовані): Нанокапсула -- Фосфоліпід -- Матеріал функціональний Анотація: Показана можливість використання харчових фосфоліпідних комплексів у якості матеріалу для отримання ліпідних наноструктур з необхідними властивостями. Дод.точки доступу: Долінський, А. А.; Авдєєва, Л. Ю.; Шаркова, Н. О.; Чуніхін, О. Ю. |