Михайлик, В. А. Стан води при зневоденні паренхімних тканин цукрових буряків до та після тривалого зберігання [Текст] / В. А. Михайлик, О. О. Давидова> // Біоенергетика/Bioenergy. - 2019. - № 1. - С. 31-34 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Цукрові буряки--Зберігання Цукрові буряки--Фізіологічний стан Кл.слова (ненормовані): зневоднення коренів -- вільна та зв'язана вода -- гідрація -- сахароза -- диференціальна скануюча калориметрія Анотація: В процесі тривалого зберігання питомий вміст зв'язаної води в тканинах знижується за рахунок зменшення вмісту сахарози та змін в біополімерах. Дод.точки доступу: Давидова, О.О. Є примірники у відділах: всього 1 Вільні: 1 |