Михайлик, В. А.
    Стан води при зневоденні паренхімних тканин цукрових буряків до та після тривалого зберігання [Текст] / В. А. Михайлик, О. О. Давидова // Біоенергетика/Bioenergy. - 2019. - № 1. - С. 31-34 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Цукрові буряки--Зберігання
   Цукрові буряки--Фізіологічний стан

Кл.слова (ненормовані):
зневоднення коренів -- вільна та зв'язана вода -- гідрація -- сахароза -- диференціальна скануюча калориметрія
Анотація: В процесі тривалого зберігання питомий вміст зв'язаної води в тканинах знижується за рахунок зменшення вмісту сахарози та змін в біополімерах.


Дод.точки доступу:
Давидова, О.О.
Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1