Технологічні способи обробки сої: переваги та недоліки [Текст] : за матеріалами "Ефективна годівля с/г птиці", НААН, 2012 // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 12-15 : табл. - Зміст: Волого-теплова обробка - найбільш доступний і ефективний спосіб обробки сої ; Варіння та запарювання - найвідоміші способи обробки сої ; Автоклавування ; Прожарювання ; Мікронізація сої ; Тостування шроту ; Екструдування ; Експандування ; Ізоляти
Рубрики: Зернобобові культури--Соя
   Птахівництво --Годування--Корми

Кл.слова (ненормовані):
антигенні сполуки -- білкові фракції -- розплющена соя -- окиснювання
Анотація: При "жорстких" режимах термообробки спостерігаються процеси хімічної модифікації незамінних амінокислот, зокрема лізину.А тостування шроту є найпоширеніший спосіб у США, Південній Америці, Китаї і є домінуючим у світі.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)