Бондар , В. С. Стратегічні напрями високоефективного функціонування цукробурякового підкомплексу АПК [Текст] / В. С. Бондар , А. В. Фурса > // Економіка АПК. - 2016. - № 10. - С. 30-40 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ринок цукру--АПК--Економіка України Кл.слова (ненормовані): ринок цукру -- цукрозамінники -- оптово-відпускна ціна Анотація: Здійснено аналіз основних тенденцій і протиріч світового ринку цукру та встановлено, що на сучасному етапі вони безпосередньо й опосередковано впливають на стан внутріщнього ринку цукру України, який поки що відрізняється нестабільністю, перепадами обсягів виробництва цукру та оптово-відпускних цін, невисокою ефективністю і практичною розрегульованістю. Дод.точки доступу: Фурса , А.В. |
Копитець, Н. Г. Оцінка цінової ситуації на ринку м’яса птиці [Текст] / Н. Г. Копитець, В. М. Волошин> // Економіка АПК. - 2019. - № 11. - С. 42-48 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ринок м'яса в Україні--М'ясопродукти Птахівництво--М`ясні продукти--Технологічні процеси--Якість продукції Кл.слова (ненормовані): ринок м’яса птиці -- цінова ситуація -- ціна реалізації -- оптово-відпускна ціна -- роздрібна ціна -- споживання Анотація: Мета статті - дослідити сучасну цінову ситуацію на ринку м’яса птиці за різними видами цін (реалізаційні, оптово-відпускні, роздрібні) та по областях України. Результати дослідження будуть корисними для всіх учасників продовольчого ланцюга «виробництво - переробка - реалізація - споживання» м’яса птиці. Дод.точки доступу: Волошин, В. М. |
Копитець, Н. Г. Аналіз цінової ситуації на ринку м'яса великої рогатої худоби [Текст] / Н. Г. Копитець> // Економіка АПК. - 2020. - № 11. - С. 52-59 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Ринок Ринок--Сільськогосподарська продукція--Яловичина--Україна Кл.слова (ненормовані): ринок м'яса великої рогатої худоби -- цінова ситуація -- ціна реалізації -- оптово-відпускна ціна -- роздрібна ціна -- купівельна спроможність Анотація: Мета статті - дослідити сучасну цінову ситуацію на ринку м'яса великої рогатої худоби з урахуванням особливостей формування цінового ланцюга "виробництво-переробка-торгівля-споживач" яловичини. Результати дослідження можуть становити інтерес для використання учасниками продовольчого ланцюга "виробництво-переробка-реалізація-споживання" яловичини. |