К 758 Кочкодан, В. М. Фотокаталитические мембранные реакторы для очистки воды от органических загрязняющих веществ [Текст] / В. М. Кочкодан, Е. А. Роля, В. В. Гончарук> // Химия и технология воды. - 2009. - Т. 31, № 4. - С. 399-416. - Библиогр.: с. 414-416 (59 назв.)
Кл.слова (ненормовані): Очищення води -- Водопідготовка -- Мембранний метод -- Каталітичний метод Дод.точки доступу: Роля, Е. А.; Гончарук, В. В. |
Воткинс, С. Очистка линий поения [Текст] / С. Воткинс> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 12. - С. 30-32 : ил. Рубрики: Птахівництво--Обладнання ферм--Очисні споруди--Вода Кл.слова (ненормовані): очищення води -- птиця -- корми Анотація: Источник чистой питьевой воды обеспечивает здоровье поголовья, а также способствует достижению максимальных экономических результатов производства. Линии поения, которые доставляют воду к поилкам, не обладают прозрачностью и не дают возможности увидеть, что происходит внутри. Поэтому об этом элементе технологии часто забывают при мытье и дезинфекции птичника, однако важно помнить, что систему поения после каждого тура необходимо чистить. Є примірники у відділах: (10.01.2012р. - Б.ц.) (вільний) |
Комплексна адсорбційно-ультразвукова технологія водоочищення [Текст] / М. С. Мальований [та ін.]> // Хімічна промисловість України. - 2012. - № 6. - С. 49-52 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 52 Рубрики: Вода--Очищення--Технології Кл.слова (ненормовані): очищення води -- ультразвук -- природні сорбенти -- бактерицидний ефект Анотація: Дослідження присвячені проблемі очищення води адсорбційно-ультразвуковим методом. Вода цим методом очищається не тільки від механічних та хімічних забруднень, а й від патогенної мікрофлори. Технологія дозволяє зменшити бактеріологічну забрудненість, очистити воду від органічних забруднень та підвищити якість води. У разі послідовної дії ультразвуку та адсорбції досягається вищий ступінь очищення води. Дод.точки доступу: Мальований, М. С.; Старчевський, В. Л.; Вронська, Н. Ю.; Шевчук, Л. І.; Сакалова, Г. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТН (1) Вільні: ВДЕТН (1) |
Баль-Прилипко, Л. В. Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 33-38 : рис., табл. Рубрики: Харчові продукти--М’ясне виробництво--Якість М'ясні продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- безпека м'ясних продуктів -- функції води -- очищення води -- озонування води -- срібло -- водопідготовка Анотація: Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Модифицирование трубчатих керамических мембран пироуглеродом из карбонизованных полимеров [Текст] / В. В. Гончарук [и др.]> // Український хімічний журнал. - 2019. - Т. 85, № 5/6. - С. 97-103. - Библиогр. в конце ст. Рубрики: Фізична хімія--Мембранні явища переміщення--Мембранна проникність--Мембранна рівновага Кл.слова (ненормовані): керамічні мембрани -- модифікування -- піровуглець -- поліізоціанат -- лапрол -- очищення води Дод.точки доступу: Гончарук, В. В.; Кучерук, Д. Д.; Дубровина, Л. В.; Вишневский, А. А.; Дубровин, И. В.; Огиенко, В. М. |
Модифицирование трубчастых керамических мембран пироуглеродом и диоксидом кремния [Текст] / В. В. Гончарук [и др.]> // Український хімічний журнал. - 2019. - Т. 85, № 11/12. - С. 52-62. - Библиогр. в конце ст. Рубрики: Фізична хімія--Піровуглець--Діоксид кремнію Фізична хімія--Мембранні явища переміщення--Мембранна проникність--Мембранна рівновага Кл.слова (ненормовані): керамічні мембрани -- рідке скло -- поліізоціант -- сахароза -- очищення води Дод.точки доступу: Гончарук, В. В.; Огенко, В. М.; Дубровина, Л. В.; Вишневский, А. А.; Дубровин, И. В. |