Чорнолата, Л. ГМО - зернові під впливом целюлази [Текст] / Л. Чорнолата, Т. Горбачук, В. Новаковська> // Тваринництво України. - 2012. - № 6. - С. 35-38 : табл. - Бібліогр.: с. 38 Рубрики: Зернові культури--Кукурудза Зернобобові культури--Соя Генна інженерія Генетика Кл.слова (ненормовані): сума легкорозчинних вуглеводів -- цукор -- крохмаль -- целюлоза -- геміцелюлоза -- лігнін -- целюлаза Анотація: Досліджено зміни вуглеводно-лігнінового комплексу насіння сої та зерна кукурудзи генетично модифікованих рослин та їх аналогів під впливом ферменту целюлази. Дод.точки доступу: Горбачук, Т.; Новаковська, В. Є примірники у відділах: (18.07.2012р. - Б.ц.) (вільний) |