Пархоменко, В.
    Концептуальні засади Плану рахунків бухгалтерського обліку [Текст] / В.Пархоменко // Бухгалтерський облік і аудит. - 2000. - N2. - С. 8-11
Рубрики: Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика





   
    Методичні рекомендації з перенесення сальдо з рахунків і субрахунків попереднього Плану рахунків бухгалтерського обліку виробничо-господарської діяльності об"єднань, підприємств і організацій на рахунки і субрахунки Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов"язань і господарських операцій підприємств і організацій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 30 листопада 1999року ь291 (додаток до листа Міністерства фінансів України від 04.02.2000р. ь18-424) [Текст] // Бухгалтерський облік і аудит. - 2000. - N2. - С. 12-21
Рубрики: Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика





   
    Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку основних засобів [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 28 лип. (№ 69) = Спецвипуск № 425: Правила бухобліку. - С. 3-16 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Основні засоби--Бухгалтерський облік






   
    Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку нематеріальних активів [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 28 лип. (№ 69) = Спецвипуск № 425: Правила бухобліку. - С. 17-28 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Нематеріальні активи--Бухгалтерський облік






   
    Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку запасів [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 28 лип. (№ 69) = Спецвипуск № 425: Правила бухобліку. - С. 29-48 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Бухгалтерський облік--Запаси






   
    Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку біологічних активів [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 28 лип. (№ 69) = Спецвипуск № 425: Правила бухобліку. - С. 49-66 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Економіка АПК--Біоекономіка--Україна






   
    Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку фінансових витрат [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 28 лип. (№ 69) = Спецвипуск № 425: Правила бухобліку. - С. 67-74 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика
   Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації






   
    Методичні рекомендації щодо заповнення форм фінансової звітності [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 28 лип. (№ 69) = Спецвипуск № 425: Правила бухобліку. - С. 75-90 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика
   Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації






   
    Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку спільної діяльності без створення юридичної особи [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 28 лип. (№ 69) = Спецвипуск № 425: Правила бухобліку. - С. 91-104 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика
   Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації






   
    Методичні рекомендації з перевірки порівнянності показників фінансової звітності [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 28 лип. (№ 69) = Спецвипуск № 425: Правила бухобліку. - С. 105-111 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика
   Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації






   
    Методичні рекомендації щодо впровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у сфері громадського харчування і побутових послуг, гармонізованих із міжнародними стандартами [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 18 серп. (№ 76) = Спецвипуск № 426: Рецепти ресторанного бізнесу. - С. 4-29 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Ресторанно-готельний бізнес--Бухгалтерський облік

   Громадське харчування--Підприємства--Розвиток--Міжнародні стандарти--Україна






   
    Правила роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 18 серп. (№ 76) = Спецвипуск № 426: Рецепти ресторанного бізнесу. - С. 30-33 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Ресторанно-готельний бізнес--Бухгалтерський облік






   
    Правила роздрібної торгівлі алкогольними напоями [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 18 серп. (№ 76) = Спецвипуск № 426: Рецепти ресторанного бізнесу. - С. 34-38 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Ресторанно-готельний бізнес--Бухгалтерський облік

   Алкогольні напої--Торгівля






   
    Порядок розробки та затвердження технологічної документації на фірмові страви, кулінарні та борошняні кондитерські вироби у закладах ресторанного господарства [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 18 серп. (№ 76) = Спецвипуск № 426: Рецепти ресторанного бізнесу. - С. 39-41 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Ресторанно-готельний бізнес--Бухгалтерський облік






   
    Класифікація закладів ресторанного господарства [Текст] : (витяг із ДСТУ 4281:2004) // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 18 серп. (№ 76) = Спецвипуск № 426: Рецепти ресторанного бізнесу. - С. 42-57 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Ресторанно-готельний бізнес--Бухгалтерський облік






   
    Інструкція про порядок застосування середньогалузевих норм експлуатаційних витрат та обліку столового посуду, столових приборів, столової білизни, санспецодягу й виробничого інвентарю на підприємствах громадського харчування [Текст] // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 18 серп. (№ 76) = Спецвипуск № 426: Рецепти ресторанного бізнесу. - С. 58-63 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Методичні рекомендації
   Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика

   Ресторанно-готельний бізнес--Бухгалтерський облік

   Бухгалтерський облік--Запаси






   Україна Державна фіскальна служба. Наказ.

   
    Перелік кодів товарів згідно з КТ ЗЕД, які застосовуються для здійснення автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в єдиному реєстрі податкових накладних [Текст] : (від 30 червня 2017 р. № 461) // Все про бухгалтерський облік. - 2017. - 25 серп. (№ 79) = Спецвипуск № 427: Автоматичне блокування податкових накладних. - С. 39-47 : табл.
Рубрики: Бухгалтерський облік--Нормативні документи--Методика
   Бухгалтерський облік--Податкова бухгалтерія

   Податки--Податкова звітність--Підприємницьке право--Україна