Ферментація гливи звичайної бактеріями роду Lactobacillus [Текст] / О. В. Басюл [та ін.] // Мікробіологія і біотехнологія. - 2009. - № 2. - С. 53-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Мікробіологія--Харчова мікробіологія
Кл.слова (ненормовані):
Лактобактерії


Дод.точки доступу:
Басюл, О. В.; Ямборко, Г. В.; Багаєва, О. С.; Іваниця, В. О.




    Криворотько, В. М.
    Особливості моделювання газорідинних систем [Текст] / В. М. Криворотько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 152-160. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Фізична хімія поверхневих явищ--Дисперсна та колоїдна хімія
   Мікробіологія--Харчова мікробіологія

   Харчова промисловість--Бродильні виробництва

   Математика--Математична кібернетика--Моделі