Ферментація гливи звичайної бактеріями роду Lactobacillus [Текст] / О. В. Басюл [та ін.]> // Мікробіологія і біотехнологія. - 2009. - № 2. - С. 53-59. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Мікробіологія--Харчова мікробіологія Кл.слова (ненормовані): Лактобактерії Дод.точки доступу: Басюл, О. В.; Ямборко, Г. В.; Багаєва, О. С.; Іваниця, В. О. |
Криворотько, В. М. Особливості моделювання газорідинних систем [Текст] / В. М. Криворотько> // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 152-160. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Фізична хімія поверхневих явищ--Дисперсна та колоїдна хімія Мікробіологія--Харчова мікробіологія Харчова промисловість--Бродильні виробництва Математика--Математична кібернетика--Моделі |