Лайко, П. А Фактори підвищення рівня продовольчої безпеки [Текст] / П.А Лайко, М.Ф Бабієнко, Т.Д. Іщенко, Є.А Бузовський та ін> // Економіка АПК. - 2006. - № 8. - С. 20-28. - Бібліогр. у прим. Рубрики: Овочівництво--Вирощування--Відкритий грунт--Україна Сільське господарство --Якість продукції Кл.слова (ненормовані): Енергетична структура -- Землеробство -- Органічні добрива -- Органогенез -- Сівозміна Анотація: Досліджуються показники, що характеризують споживання продуктів харчування у державі та визначають рівень її продовольчої безпеки. Проаналізовано світовий досвід щодо подолання кризових ситуацій через виробництво конкурентоспроможної продукції, підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва. Дод.точки доступу: Бабієнко, М.Ф.; Іщенко, Т.Д.; Бузовський, Є.А; Гойчук, О.І.; Кулаєць , М.М. |