Ясіновська, І. Ф.
    Основні напрями розвитку птахівництва у Львівській області [Текст] / І. Ф. Ясіновська // Економіка АПК. - 2009. - № 11. - С. 31-34. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Харчова промисловість--М'ясне виробництво
   М'ясна галузь--Ефективність виробництва--Україна

   Регіональна економіка--Львівська область

Кл.слова (ненормовані):
Маточне стадо -- Інкубаційний цех -- М'ясний молодняк -- Переробка птиці
Анотація: Досліджено основні напрями розвитку птахівництва на Львівщині й обгрунтовано важливість виробництва м'яса різних видів птиці.





    Бойко, В. І.
    Ринок м'яса: проблеми формування ресурсного потенціалу [Текст] / В. І. Бойко // Економіка АПК. - 2009. - № 11. - С. 97-102. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Харчова промисловість--М'ясне виробництво
   Скотарство м'ясне

   Державна політика--Підтримка АПК--Україна

Кл.слова (ненормовані):
Субпродукти -- Жир-сирець
Анотація: Висвітлено сучасний стан формування м'ясних ресурсів із позиції світової кон'юктури на ринку м'яса. Констатовано втрату Україною її позицій, необхідність дієвих заходів щодо розвитку тваринництва, зокрема м'ясного скотарства.





    Бережняк, В. А.
    Наукові аспекти обліку витрат на м'ясопереробних підприємствах [Текст] / В. А. Бережняк // Економіка АПК. - 2011. - № 3. - С. 63-69 : табл. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Харчова промисловість--М'ясне виробництво
   Промислові підприємства--Витрати

   Бухгалтерський облік--Вартісна оцінка

Кл.слова (ненормовані):
М'ясна продукція -- М'ясокомбінат -- М'ясо-жирове виробництво
Анотація: Розглянуто аспекти обліку витрат виробництва на бойнях, в яких відсутня комплексна переробка худоби. Запропоновано виділити центри відповідальності з метою конкретизації аналізу та посилення контролю за виходом м'яса й супутньої продукції відповідно до норм.





    Лисенко, К. М.
    Вплив кон'юнктури світового ринку м'яса на вітчизняну м'ясопереробну галузь [Текст] / К. М. Лисенко // Економіка АПК. - 2011. - № 12. - С. 38-43. - Бібліогр. в підрядк. прим.
Рубрики: Харчова промисловість--М'ясне виробництво
   Тваринництво--М'ясне--Продаж продукції

   Зовнішньоекономічні зв'язки--Торгівля

Анотація: Розглянуто сучасний стан світового ринку м'яса та м'ясопродуктів, проаналізовано тенденції його розвитку й потенційні загрози, які можуть вплинути на вітчизняні підприємства.





    Богданюк, О. В.
    Основні напрями розвитку м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] / О. В. Богданюк, І. В. Шовкова // Економіка АПК. - 2012. - № 5. - С. 44-47 : рис. - Бібліогр. в підрядк. прим.
Рубрики: Тваринництво--М'ясне скотарство--Україна
   М'ясопродуктовий підкомплекс--Державна підтримка--Україна, 2007-2010 рр.

   Харчова промисловість--М'ясне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
Продовольча безпека -- Виробництво яловичини -- Велика рогата худоба
Анотація: Визначено особливості розвитку і функціонування м'ясопродуктового підкомплексу АПК України. Запропоновано пріоритети та шляхи подальшого його розвитку.


Дод.точки доступу:
Шовкова, І. В.




    Мазуренко, О. В.
    Управління інноваційною діяльністю в підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] / О. В. Мазуренко // Економіка АПК. - 2012. - № 5. - С. 144-147. - Бібліогр. в підрядк. прим.
Рубрики: Харчова промисловість--М'ясне виробництво
   Промислові підприємства--Інноваційний розвиток

Кл.слова (ненормовані):
Інвестиційні рішення -- Планування інноваційної діяльності -- Модернізація економіки
Анотація: Досліджено організаційно-економічні аспекти формування та розвитку системи управління інноваційною діяльністю в підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу.





    Саблук, П. Т.
    Тенденції розвитку виробництва м'яса та торгівлі ним у країнах Євросоюзу на початку ХХІ століття [Текст] / П. Т. Саблук // Економіка АПК. - 2012. - № 11. - С. 123-127 : табл. - Бібліогр. в підрядк. прим.
Рубрики: Економіка Європейського Союзу--Харчова промисловість
   Зовнішньоекономічна діяльність--Міжнародна торгівля

   Харчова промисловість--М'ясне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
Яловичина -- Експорт м'яса -- Свинина
Анотація: Досліджено тенденції розвитку виробництва м'яса в цілому та окремих його видів, а також торгівлі ним країнами ЄС з початку поточного століття. Проаналізовано зміни експорту-імпорту м'яса між "старими" (ЄС-15) і "новими" членами ЄС.





    Шаран, П. І.
    Шляхи інтенсифікації спеціалізованого м'ясного скотарства [Текст] / П. І. Шаран // Економіка АПК. - 2013. - № 2. - С. 26-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво --М'ясне--Виробництво--Україна
   Харчова промисловість--М'ясне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
М'ясна худоба -- Племінне поголів'я -- Продуктивність
Анотація: Проаналізовано особливості прояву інтерсифікації спеціалізованого м'ясного скотарства в нових соціально-економічних умовах, окреслено системні напрями практичних заходів щодо прибуткового ведення галузі.





    Сінат-Радченко, Д. Є.
    Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості [Текст] / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 206-210. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--М'ясне виробництво
   Харчова промисловість--Якість продукції



Дод.точки доступу:
Масліков, М. М.; Масліков, М. О.




    Копитець, Н. Г.
    Сучасний стан та тенденції ринку м'яса [Текст] / Н. Г. Копитець, В. М. Волошин // Економіка АПК. - 2020. - № 6. - С. 59-67 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ринок м'яса в Україні --Експорт--Імпорт
   Харчова промисловість--М'ясне виробництво

Кл.слова (ненормовані):
ринок м'яса -- баланс -- виробництво -- поголів'я худоби та птиці -- експорт-імпорт -- споживання
Анотація: Мета мтатті - проаналізувати сучасний стан ринку м'яса в Україні та виявити тенденції його розвитку. Аналітичні матеріали спираються на актуальні офіційні статистичні дані, завдяки чому можуть використовуватися при розв'язанні проблем розвитку ринку м'яса. Результати досліджень будуть корисними для всіх учасників ринку свинини.


Дод.точки доступу:
Волошин, В. М.