Кучко, Максим.
    Высокие технологии - высококачественный продукт [Текст] : научно-популярная литература / М. Кучко; Инт-ю Э. Арзянцев // Діловий вісник. - 2007. - № 11. - С. 18-19 : фото
Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології
   Торгові марки

Анотація: Продукция компании ОАО "Галактон" отличается высоким качеством и профилактическими свойствами. Завод специализируется на выпуске молока, биокефиров, йогуртов, творога, глазированных сырков.


Дод.точки доступу:
Арзянцев, Эдуард \инт-ю.\




    Болога, М. К.
    Особенности минерализации белковых концентратов при электрофизической обработке молочной сыворотки [Текст] / М. К. Болога, Е. Г. Врабие, Т. Г. Степурина // Электронная обработка материалов. - 2013. - Т. 49, № 6. - С. 61-65. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології
   Фізика--Електрика, магнетизм, електромагнетизм--Електронні та іонні явища

   Біохімія--Мікроелементи



Дод.точки доступу:
Врабие, Е. Г.; Степурина, Т. Г.




    Рибак, О. М.
    Вплив технологічних режимів виробництва морозива в вівсяним борошном на формування його структури [Текст] / О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 221-227. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології
   Фізична хімія--Дисперсні та колоїдні системи

   Харчова промисловість--Кондитерська галузь



Дод.точки доступу:
Поліщук, Г. Є.




    Змиевский, Ю. Г.
    Мембранная очистка сточных вод, полученных после переработки молочной сыворотки [Текст] / Ю. Г. Змиевский, И. И. Киричук, В. Г. Мирончук // Химия и технология воды. - 2014. - Т. 36, № 6. - С. 568-580. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Санітарна техніка--Стічні води--Фізико-хімічна очистка
   Фізична хімія поверхневих явищ--Поверхневі явища в контактних системах--Іонний обмін, іонообмінна адсорбція, іоніти, іонообмінні мембрани

   Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології



Дод.точки доступу:
Киричук, И. И.; Мирончук, В. Г.




    Даниленко, С. Г.
    Зберігання культур молочнокислих мікроорганізмів [Текст] / С. Г. Даниленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 28-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології
   Харчова промисловість--Мікроорганізми--Бактерії--Молочнокислі






    Орлюк, Ю. Т.
    Дослідження ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви [Текст] / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 215-219. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології


Дод.точки доступу:
Степанищев, М. І.




    Іващук, В. В.
    Розробка і дослідження моделі сушіння молочних продуктів для задач гарантованого управління регламентом [Текст] / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 7-16. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології


Дод.точки доступу:
Ладанюк, А. П.