Кучко, Максим. Высокие технологии - высококачественный продукт [Текст] : научно-популярная литература / М. Кучко; Инт-ю Э. Арзянцев> // Діловий вісник. - 2007. - № 11. - С. 18-19 : фото Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології Торгові марки Анотація: Продукция компании ОАО "Галактон" отличается высоким качеством и профилактическими свойствами. Завод специализируется на выпуске молока, биокефиров, йогуртов, творога, глазированных сырков. Дод.точки доступу: Арзянцев, Эдуард \инт-ю.\ |
Болога, М. К. Особенности минерализации белковых концентратов при электрофизической обработке молочной сыворотки [Текст] / М. К. Болога, Е. Г. Врабие, Т. Г. Степурина> // Электронная обработка материалов. - 2013. - Т. 49, № 6. - С. 61-65. - Библиогр. в конце ст. Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології Фізика--Електрика, магнетизм, електромагнетизм--Електронні та іонні явища Біохімія--Мікроелементи Дод.точки доступу: Врабие, Е. Г.; Степурина, Т. Г. |
Рибак, О. М. Вплив технологічних режимів виробництва морозива в вівсяним борошном на формування його структури [Текст] / О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук> // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 221-227. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології Фізична хімія--Дисперсні та колоїдні системи Харчова промисловість--Кондитерська галузь Дод.точки доступу: Поліщук, Г. Є. |
Змиевский, Ю. Г. Мембранная очистка сточных вод, полученных после переработки молочной сыворотки [Текст] / Ю. Г. Змиевский, И. И. Киричук, В. Г. Мирончук> // Химия и технология воды. - 2014. - Т. 36, № 6. - С. 568-580. - Библиогр. в конце ст. Рубрики: Санітарна техніка--Стічні води--Фізико-хімічна очистка Фізична хімія поверхневих явищ--Поверхневі явища в контактних системах--Іонний обмін, іонообмінна адсорбція, іоніти, іонообмінні мембрани Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології Дод.точки доступу: Киричук, И. И.; Мирончук, В. Г. |
Даниленко, С. Г. Зберігання культур молочнокислих мікроорганізмів [Текст] / С. Г. Даниленко> // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 28-32. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології Харчова промисловість--Мікроорганізми--Бактерії--Молочнокислі |
Орлюк, Ю. Т. Дослідження ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви [Текст] / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев> // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 215-219. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології Дод.точки доступу: Степанищев, М. І. |
Іващук, В. В. Розробка і дослідження моделі сушіння молочних продуктів для задач гарантованого управління регламентом [Текст] / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк> // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 7-16. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчова промисловість--Молочне виробництво--Технології Дод.точки доступу: Ладанюк, А. П. |