Левандовський, Л. В.
    Використання соку цукрового сорго для біосинтезу спирту [Текст] / Л.В. Левандовський // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 7. - С. 63-65. - Бібліогр.: 5 назв
Рубрики: Переробка продукції--Цукрове сорго--Сік
   Спиртова промисловість України

Анотація: Наведено склад соку цукрового сорго і показано можливість його переробки в спирт. Підібрано ефективну расу дріжджів для спиртового зброжування соку. Для інтенсифікації біосинтезу спирту оптимізовано склад соку цукрового сорго джерелами азоту і фосфору.





    Левандовський, Л. В.
    Виробництво спирту з різних видів сільськогосподарської сировини [Текст] / Л. В. Левандовський // Вісник аграрної науки. - 2006. - № 2. - С. 59-61. - Бібліогр.: 12 назв
Рубрики: Виробництво спирту--Сировина
Анотація: Можливість переробки сільськогосподарської сировини, зокрема соризу (сорго) та амаранту в спирт.





    Левандовський, Л.
    Екологічна освіта молоді [Текст] : до уваги тих, хто опікується станом довкілля, бажає одержати екологічну освіту та захищати середовище свого існування / Л. Левандовський // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 4. - С. 14-15
Рубрики: Вищі навчальні заклади України


Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій \про них\




    Левандовський, Л.
    Підготовка посівного матеріалу гриба Asp.awamori при зброджуванні сирого крохмалу [Текст] / Л. Левандовський // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 5. - С. 22-23
Рубрики: Спиртове виробництво--Ферментні препарати--Культивування мікроорганізмів
Кл.слова (ненормовані):
Оцукрене сусло -- Амілазний комплекс





    Левандовський, Л.
    Інтенсифікація гідролізу складових частин жита комплексом ферментних препаратів / Л. Левандовський // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 11. - С. 15-16
Рубрики: Спиртове виробництво--Злакові культури--Жито--Переробка
Анотація: Жито-один з найскладніших видів сировини для переробки в спирт, осбливо в умовах низькотемпературної обробки сировини.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1




    Левандовський, Л. В.
    Дослідження впливу умов культивування дріжджів на результати спиртового зброджування сусла із зерна [Текст] / Л. В. Левандовський, А. П. Михайлів // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 9. - С. 50-53. - Библиогр.: с. 53 (7 назв)
Рубрики: Переробка продукції
Анотація: Метою дослідження є дослідженння впливу концентрації СР сусла для культивування дріжджів та основного сусла на результати технології спирту із зерна.


Дод.точки доступу:
Михайлів, А.П.