Левандовський, Л. В. Використання соку цукрового сорго для біосинтезу спирту [Текст] / Л.В. Левандовський> // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 7. - С. 63-65. - Бібліогр.: 5 назв Рубрики: Переробка продукції--Цукрове сорго--Сік Спиртова промисловість України Анотація: Наведено склад соку цукрового сорго і показано можливість його переробки в спирт. Підібрано ефективну расу дріжджів для спиртового зброжування соку. Для інтенсифікації біосинтезу спирту оптимізовано склад соку цукрового сорго джерелами азоту і фосфору. |
Левандовський, Л. В. Виробництво спирту з різних видів сільськогосподарської сировини [Текст] / Л. В. Левандовський> // Вісник аграрної науки. - 2006. - № 2. - С. 59-61. - Бібліогр.: 12 назв Рубрики: Виробництво спирту--Сировина Анотація: Можливість переробки сільськогосподарської сировини, зокрема соризу (сорго) та амаранту в спирт. |
Левандовський, Л. Екологічна освіта молоді [Текст] : до уваги тих, хто опікується станом довкілля, бажає одержати екологічну освіту та захищати середовище свого існування / Л. Левандовський> // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 4. - С. 14-15 Рубрики: Вищі навчальні заклади України Дод.точки доступу: Національний університет харчових технологій \про них\ |
Левандовський, Л. Підготовка посівного матеріалу гриба Asp.awamori при зброджуванні сирого крохмалу [Текст] / Л. Левандовський> // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 5. - С. 22-23 Рубрики: Спиртове виробництво--Ферментні препарати--Культивування мікроорганізмів Кл.слова (ненормовані): Оцукрене сусло -- Амілазний комплекс |
Левандовський, Л. Інтенсифікація гідролізу складових частин жита комплексом ферментних препаратів / Л. Левандовський> // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 11. - С. 15-16 Рубрики: Спиртове виробництво--Злакові культури--Жито--Переробка Анотація: Жито-один з найскладніших видів сировини для переробки в спирт, осбливо в умовах низькотемпературної обробки сировини. Є примірники у відділах: всього 1 Вільні: 1 |
Левандовський, Л. В. Дослідження впливу умов культивування дріжджів на результати спиртового зброджування сусла із зерна [Текст] / Л. В. Левандовський, А. П. Михайлів> // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 9. - С. 50-53. - Библиогр.: с. 53 (7 назв) Рубрики: Переробка продукції Анотація: Метою дослідження є дослідженння впливу концентрації СР сусла для культивування дріжджів та основного сусла на результати технології спирту із зерна. Дод.точки доступу: Михайлів, А.П. |