Олійничук, С.
    Новий продукт для виробництва спирту з меляси [Текст] / С. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 2. - С. 18-19
Рубрики: Спиртова промисловість України--Технологія
   Харчова промисловість--Спирт--Технологія виробництва

Анотація: Поліплоїдизація призводить до зміни фізіологічної активності й метаболізму і одержання продуцент спирту з осмофільними властивостями й підвищеною спиртоутворюючою здатністю.





    Олійничук, С.
    Комплексне використання сировини [Текст] : та утилізація відходів при виробництві спирту дасть змогу значно розширити асортимент продукції, забезпечити стабільну роботу підприємств галузі / С. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 1. - С. 4-7 : Схема перероблення злакових культур
Рубрики: Спиртове виробництво--Злакові культури--Переробка
   Утилізація відходів--Спиртове виробництво

   Спиртове виробництво--Утилізація газів

Анотація: Підприємтсва спиртової галузі орієнтовані на перероблення цукровмісної (бурякова меляса) й крохмаловмісної (злакові культури) сировини. Перероблення меляси дає змогу, крім спирту, виробляти хлібопекарські та кормові дріждж,і діоксит вуглецю, нейтральний бетаїн, біогаз і органо-мінеральне добриво.





    Олійничук, С.
    Вторинні та побічні продукти [Текст] : утворення та їх вплив на вихід і якість спирту за низькотемпературного розварювання сировини / С. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 2. - С. 21-23
Рубрики: Спиртове виробництво--Якість спирту
Анотація: Причина утворення мікродомішок, які погіршують фізико-хімічні й органолептичні показники спирту,-мікорбіологічна чистота сировини. Отже якість спирту формується на стадії підготовки й зброджування сировини.





    Олійничук, С.
    Інноваційні пріоритети галузі [Текст] : запропоновано концептуальні засади подальшого розвитку харчової промисловості / С. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 5. - С. 14-16
Рубрики: Харчова промисловість--Розвиток
   Харчова промисловість--Інноваційна система






    Олійничук, С.
    Вплив деяких факторів на концентрування ферментів / С. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 8-9. - С. 26-27
Рубрики: Спиртове виробництво--Ферментні препарати--Концентровані
Кл.слова (ненормовані):
Оцукрювання крохмалю
Анотація: В статті йдеться про харчові біотехнології, у тому числі й перероблення крохмаловмісної сировини в спирт,-використання концентрованих ферментних препаратів для розрідження й оцукрювання крохмалю.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1




    Олійничук, С.
    Сучасні й перспективні технології виробництва біопалив на світовому ринку / С. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 6. - С. 11-13
Рубрики: Біоенергетика --Розвиток
   Біопаливо--ВИРОБНИЦТВО--Нові технології--Розвиток

Кл.слова (ненормовані):
Біодизельне паливо -- Етанол -- Біобутанол -- Бутанол
Анотація: Світова спільнота вдосконалює та розвиває біоенергетику, яка базується на розробці та впровадженні інноваційних, наукоємких та ефективних технологій енергогенерації з використанням альтернативних і відновлювальних сировинних ресурсів.





    Олійничук, С.
    Оптимізація схеми теплових потоків спиртового заводу дає змогу значно зменшити витрати котельної пари, збільшити використання рекуперативного тепла [Текст] / С. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - № 1. - С. 8-10
Рубрики: Спиртове виробництво--Обробка сировини--Технологічні процеси
   Спиртове виробництво--Енергозберігаючі технології






    Никитюк, О.
    Зброджування крохмалевмісних фракцій зерна кукурудзи після виділення зародка / О. Никитюк, С. Олійничук, Н. Процан, Л . Ткаченко // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 12-13
Рубрики: Спиртова промисловість--Зернова сировина--Зброджування
Анотація: Сучасний рівень розвитку спиртової галузі України потребує нових підходів до проблеми використання зернової сировини. Їх суть-в розробці нових технологій використання сировинних ресурсів,їх комплексної переробки й утилізації.


Дод.точки доступу:
Олійничук, С.; Процан, Н.; Ткаченко, Л .