Подпрятов, Г. І. Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, Н. І. Савчук > // Аграрна наука і освіта. - 2007. - Т. 8, № 5-6. - С. 66-71. - Бібліогр.: с. 71. Рубрики: Харчова промисловість--Житнє борошно--Хлібопекарські властивості Дод.точки доступу: Ящук, Н. О.; Савчук , Н. І. |
Скалецька, Л. Ф. Якість та збереженість зерна пшениці сорту поліська 90, сформованого за різних метеорологічних умов [Текст] / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, М. В. Коберник> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т. 2, № 1/2. - С. 65-71. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Сільськогосподарські культури--Вирощування--Пшениця Дод.точки доступу: Подпрятов, Г. І.; Коберник, М. В. |
Подпрятов, Г. І. Хлібопекарські властивості зерна пшениці в залежності від режимів і тривалості зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т. 2, № 3/4. - С. 75-78. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Сільськогосподарські культури--Пшениця Дод.точки доступу: Бобер, А. В. |
Петренко, В. В. Вплив умов зберігання на патогенну мікрофлору зерна пшениці озимої [Текст] / В. В. Петренко, М. Й. Піковський, Г. І. Подпрятов> // Біоресурси і природокористування. - 2012. - Т. 4, № 1/2. - С. 72-75. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Агрономія--Озима пшениця Дод.точки доступу: Піковський, М. Й.; Подпрятов, Г. І. |
Подпрятов, Г. І. Динаміка вмісту крохмалю в зерні ячменю ярого, вирощеного за різних систем землеробства та основного обробітку грунту, в процесі зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер> // Біоресурси і природокористування. - 2014. - Т. 6, № 1-2. - С. 50-53. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Грунтознавство--Аналіз грунтів Землеробство--Обробіток грунту--Родючість грунтів Сільськогосподарські культури--Дослідження--Ярий ячмінь Дод.точки доступу: Бобер, А. В. |