547.915./.922+577.112.385] - 092.41.9
П 485


    Покотило, О. С.
    Ліпогенез і холестерологенез у печцнці після навантаження щурив холестеролом [Текст] / О. С. Покотило, В. Г. Янович // Український біохімічний журнал. - 2008. - Т. 80, № 1. - С. . 68-72. - Бібліогр. : с. 71-72 (19 назв.)
УДК
Рубрики: Біохімія--Ліпіди
   Фізіологія тварин--ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕНН--Печінка--щури

Кл.слова (ненормовані):
Синтез ліпідів -- Класи ліпідів -- Глюкоза -- Лізин -- Пальмітинова кислота
Анотація: In vitro досліджували інтенсивність синтезу ліпідів різних класів в гомогенатах печінки після одноразового щоденного упродовж 30 діб навантаження щурив холестеролом.


Дод.точки доступу:
Янович, В. Г.




   
    Визначення динамічного процесу першої стадії тістоутворення методом термодинамічних потенціалів [Текст] / І. Я. Стадник, І. М. Добротвор, О. С. Покотило, М. Р. Коневич // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 10 (187). - С. 50-53. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво
   Техніка--Змішувач--Дослідження



Дод.точки доступу:
Стадник, І. Я.; Добротвор, І. М.; Покотило, О. С.; Коневич, М. Р.




   
    Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів [Текст] / А. Т. Лялик, Л. А. Бейко, М. Д. Кухтин, О. С. Покотило // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 3. - С. 78-83. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Лляна олія--Кисломолочна сиркова паста--Технології
Анотація: Досліджено фізико-хімічні показники якості сиркових паст, динаміку зміни кислотності та молочнокислої мікрофлори у сирковій пасті та у кисломолочному сирі під час їх зберігання для визначення можливості використання лляної олії у харчових продуктах, а саме -сирковій пасті.


Дод.точки доступу:
Лялик, А. Т.; Бейко, Л. А.; Кухтин, М. Д.; Покотило, О. С.