Радько, В. І.
    Управління якістю молока в підвищенні економічної ефективності молокопродуктового підкомплексу [Текст] / В. І.Радько // Економіка АПК. - 2006. - № 8. - С. 138-141. - Бібліогр. у прим.
Рубрики: Аграрний сектор економіки--Молочна галузь--Україна
   Тваринництво --Молочне скотарство

Кл.слова (ненормовані):
Основні засоби -- Молочні ферми -- Сировина
Анотація: Мета статті полягає у вивчені питання формування пропозиції молока, контролю за якістю сировини та економічної ефективності від її поліпшення. Зазначено, що інвестиції у виробництво молока - один зі шляхів підвищення ефективності молокопродуктового підкомплексу.



061
Н 354


    Радько, В. І.
    Формування пропозиції на ринку молока [Текст] / В. І. Радько // Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту. - К., 2006. - Вип. 97. - С. 140-143. - Бібліогр.: 4 назви.
УДК
Рубрики: Тваринництво --Молочне скотарство--Україна

Є примірники у відділах:
1 Інв.А 411355 - Б.ц. (вільний)




    Радько, В. І.
    Тенденції розвитку виробництва молока в Україні [Текст] / В. І. Радько // Економіка АПК. - 2010. - № 11. - С. 24-28 : карты. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Молокопродуктовий підкомплекс--Виробництво
   Молочне виробництво в Україні--Ринок молока

Кл.слова (ненормовані):
Тваринництво -- Жирність молока
Анотація: Розкрито основні тенденції розвитку виробництва молока в Україні та запропоновано шляхи підвищення його ефективності.





    Ільчук, М. М.
    Адаптація виробників молока в Україні до європейських вимог [Текст] / М. М. Ільчук, В. І. Радько // Біоресурси і природокористування. - 2013. - Т. 5, № 5/6. - С. 129-137 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка--Молочна галузь--Україна


Дод.точки доступу:
Радько, В. І.




    Шуст, О. А.
    Організаційно-економічні засади функціонування м’ясного скотарства в Україні [Текст] / О. А. Шуст, В. І. Радько // Економіка АПК. - 2014. - № 6. - С. 10-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--М'ясне скотарство--Україна
   Тваринництво--Велика рогата худоба

   Скотарство м'ясне--Становлення--Розвиток

Кл.слова (ненормовані):
продуктивність -- виробництво яловичини -- м'ясопродукти -- спеціалізоване м'ясне скотарство
Анотація: Досліджено сучасні тенденції функціонування м'ясного скотарства в Україні та визначення основних факторів розвитку галузі на перспективу.


Дод.точки доступу:
Радько, В. І.




    Радько, В. І.
    Підвищення ефективності виробництва молока в агропідприємствах [Текст] / В. І. Радько // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 4. - С. 68-72. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молоковиробництво--Ефективність
Анотація: Розглянуто сучасний стан виробництва молока в агропідприємствах України. Основний акцент спрямований на пошук внутрішніх резервів підвищення ефективності виробництва молока в господарствах корпоративного сектору. Запропоновано способи збільшення прибутковості молочного скотарства в агропідприємствах.





    Радько, В. І.
    Організаційно-економічні засади відтворення сдата корів у сільськогосподарських підприємствах [Текст] / В. І. Радько // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 5. - С. 65-69. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--Корови--Відтворна здатність
Анотація: Розглянуто проблеми відтворення молочного стада в агропідприємствах.





    Радько, В. І.
    Поглиблення спеціалізації та концентрації як чинник інтенсифікації виробництва молока [] / В. І. Радько, І. В. Свиноус // Економіка та держава. - 2015. - № 12. - С. 13-16 : табл. - Бібліогр. с.16 (6 назв)
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Молочне виробництво
Анотація: Доведено, що досягнення раціональної концентрації виробництва у великих сільськогосподарських підприємствах можна за рахунок поділу виробництва на окремі стадії , кооперації, поглиблення спеціалізації та підвищення рівня інтенсифікації.


Дод.точки доступу:
Свиноус, І.В.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Радько, В. І.
    Якість як основа підвищення ефективності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах [Текст] / В. І. Радько, І. В. Свиноус, Д. М. Микитюк // Вісник аграрної науки. - 2016. - № 1. - С. 61-65. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молоко--Якість
Анотація: Розроблено теоретичні та методичні положення щодо оцінки взаємовідносин між виробниками і переробниками молока.


Дод.точки доступу:
Свиноус, І.В.; Микитюк , Д. М.