Радько, В. І. Управління якістю молока в підвищенні економічної ефективності молокопродуктового підкомплексу [Текст] / В. І.Радько > // Економіка АПК. - 2006. - № 8. - С. 138-141. - Бібліогр. у прим. Рубрики: Аграрний сектор економіки--Молочна галузь--Україна Тваринництво --Молочне скотарство Кл.слова (ненормовані): Основні засоби -- Молочні ферми -- Сировина Анотація: Мета статті полягає у вивчені питання формування пропозиції молока, контролю за якістю сировини та економічної ефективності від її поліпшення. Зазначено, що інвестиції у виробництво молока - один зі шляхів підвищення ефективності молокопродуктового підкомплексу. |
Н 354 Радько, В. І. Формування пропозиції на ринку молока [Текст] / В. І. Радько> // Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту. - К., 2006. - Вип. 97. - С. 140-143. - Бібліогр.: 4 назви.
Є примірники у відділах: 1 Інв.А 411355 - Б.ц. (вільний) |
Радько, В. І. Тенденції розвитку виробництва молока в Україні [Текст] / В. І. Радько> // Економіка АПК. - 2010. - № 11. - С. 24-28 : карты. - Бібліогр. в прим. Рубрики: Молокопродуктовий підкомплекс--Виробництво Молочне виробництво в Україні--Ринок молока Кл.слова (ненормовані): Тваринництво -- Жирність молока Анотація: Розкрито основні тенденції розвитку виробництва молока в Україні та запропоновано шляхи підвищення його ефективності. |
Ільчук, М. М. Адаптація виробників молока в Україні до європейських вимог [Текст] / М. М. Ільчук, В. І. Радько> // Біоресурси і природокористування. - 2013. - Т. 5, № 5/6. - С. 129-137 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Економіка--Молочна галузь--Україна Дод.точки доступу: Радько, В. І. |
Шуст, О. А. Організаційно-економічні засади функціонування м’ясного скотарства в Україні [Текст] / О. А. Шуст, В. І. Радько> // Економіка АПК. - 2014. - № 6. - С. 10-15. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Тваринництво--М'ясне скотарство--Україна Тваринництво--Велика рогата худоба Скотарство м'ясне--Становлення--Розвиток Кл.слова (ненормовані): продуктивність -- виробництво яловичини -- м'ясопродукти -- спеціалізоване м'ясне скотарство Анотація: Досліджено сучасні тенденції функціонування м'ясного скотарства в Україні та визначення основних факторів розвитку галузі на перспективу. Дод.точки доступу: Радько, В. І. |
Радько, В. І. Підвищення ефективності виробництва молока в агропідприємствах [Текст] / В. І. Радько> // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 4. - С. 68-72. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Молоковиробництво--Ефективність Анотація: Розглянуто сучасний стан виробництва молока в агропідприємствах України. Основний акцент спрямований на пошук внутрішніх резервів підвищення ефективності виробництва молока в господарствах корпоративного сектору. Запропоновано способи збільшення прибутковості молочного скотарства в агропідприємствах. |
Радько, В. І. Організаційно-економічні засади відтворення сдата корів у сільськогосподарських підприємствах [Текст] / В. І. Радько> // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 5. - С. 65-69. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Тваринництво--Корови--Відтворна здатність Анотація: Розглянуто проблеми відтворення молочного стада в агропідприємствах. |
Радько, В. І. Поглиблення спеціалізації та концентрації як чинник інтенсифікації виробництва молока [] / В. І. Радько, І. В. Свиноус> // Економіка та держава. - 2015. - № 12. - С. 13-16 : табл. - Бібліогр. с.16 (6 назв) Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Молочне виробництво Анотація: Доведено, що досягнення раціональної концентрації виробництва у великих сільськогосподарських підприємствах можна за рахунок поділу виробництва на окремі стадії , кооперації, поглиблення спеціалізації та підвищення рівня інтенсифікації. Дод.точки доступу: Свиноус, І.В. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Радько, В. І. Якість як основа підвищення ефективності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах [Текст] / В. І. Радько, І. В. Свиноус, Д. М. Микитюк > // Вісник аграрної науки. - 2016. - № 1. - С. 61-65. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Молоко--Якість Анотація: Розроблено теоретичні та методичні положення щодо оцінки взаємовідносин між виробниками і переробниками молока. Дод.точки доступу: Свиноус, І.В.; Микитюк , Д. М. |