Ролько, О. Упровадження інтегрованної системи управління на м`ясопереробному підприємстві [Текст] / О. Ролько> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2009. - № 2. - С. 56-60 : табл. - Бібліогр. с. 60 (21 назв.) Рубрики: М`ясне виробництво--Якість Харчова промисловість--Міжнародні стандарти Кл.слова (ненормовані): інтегрована система управління - (ісу) Анотація: У статті проведено узагальнений аналіз основних тенденцій розвитку вимог до безпечності харчових продуктів. Запропоновано методологію проектування та упровадження інтегрованої системи управління (ІСУ) на м`ясопереробному підприємстві. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Ролько, О. Інтегровані системи управління. Математичне моделювання процесів [Текст] / О. Ролько> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2009. - № 6. - С. 43-46 : табл. - Бібліогр. с. 46 (4 назв.) Рубрики: Системи управління--Математичне моделювання Анотація: У статті наведено результати досліджень впливу виробничих процесів на інтегровану систему управління (ІСУ) м`ясопереробної галузі, виконані із застосуванням математичного моделювання. Під час аналізування впливу на показники ІСУ більшої кількості факторів необхідно використовувати програми комп`ютерного забезпечення. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Ролько, О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови [] / О. Ролько> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2010. - № 3. - С. 55-57. - Бібліогр. с. 57 (6 назв) Рубрики: Харчові продукти--Продовольча безпека Анотація: У статті описано розроблені автором рекомендації щодо впровадження фундаментальних основ систем убезпечення харчовим виробництвом - програм-передумов. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Ролько, О. Управління ризиками в системах управління [] / О. Ролько> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2011. - № 1. - С. 47-52 : табл., мал. - Бібліогр. с. 52 (12 назв) Рубрики: Системи управління--Якість продукції та послуг Управління ризиками Анотація: У статті наведено характеристику поняття "ризик" та результати дослідження щодо визначення ризику виготовлення неякісної продукції на підприємстві, яке впроваджує інтегровану систему управління. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |