Стадник, І. Я.
    Виробничі стратегії та концепції організації міні-виробництва [Текст] / І. Я. Стадник // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 1. - С. 34-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Сільськоговподарське виробництво--Зернопереробна технологія





    Стадник, І. Я.
    Виробничі стратегії та концепції організації міні-виробництва [Текст] / І. Я. Стадник // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 2. - С. 46-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Виробничо-господарська діяльність--Результативність--Ефективність
Кл.слова (ненормовані):
позитивні риси міні-виробництва -- недоліки діяльності міні-виробництва -- продуктивність





    Стадник, І. Я.
    Визначення течії тіста між робочим і живильним валиками тістомісильних машин [Текст] / І. Я. Стадник, І. Добротвор, В. П. Василів // Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2014. - № 3. - С. 30-33 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Технологія


Дод.точки доступу:
Добротвор, І.; Василів, В. П.




   
    Визначення динамічного процесу першої стадії тістоутворення методом термодинамічних потенціалів [Текст] / І. Я. Стадник, І. М. Добротвор, О. С. Покотило, М. Р. Коневич // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 10 (187). - С. 50-53. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво
   Техніка--Змішувач--Дослідження



Дод.точки доступу:
Стадник, І. Я.; Добротвор, І. М.; Покотило, О. С.; Коневич, М. Р.




    Стадник, І. Я.
    Спогади про вчителя [Текст] / І. Я. Стадник // Хранение и переработка зерна. - 2015. - № 1 (190). - С. 13-14
Рубрики: Техніка--Персоналії


Дод.точки доступу:
Лісовенко, Олексій Тимофійович (український вчений-технолог харчового виробництва, доктор технічних наук, професор ; 1925-2015) \про нього\




    Стадник, І. Я.
    Моделювання корисної потужності валкової розкатки тіста в термінах реологічних параметрів [Текст] / І. Я. Стадник, А. Деркач, І. Г. Добротвор // Хранение и переработка зерна. - 2015. - № 2 (191). - С. 55-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Переробка сільськогосподарської продукції--Технології
   Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво



Дод.точки доступу:
Деркач, А.; Добротвор, І. Г.




    Стадник, О. І.
    Аналіз та напрямки інноваційної активності в економіці України [Текст] / О. І. Стадник, І. Я. Стадник, Т. М. Подвірка // Хранение и переработка зерна. - 2015. - № 8/9 (195). - С. 67-72. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Іноваційна діяльність--Розвиток--Україна
   Інновації--Інноваційна діяльність--Україна



Дод.точки доступу:
Стадник, І. Я.; Подвірка, Т. М.




    Стадник, І. Я.
    Визначення руху середовища при дії кута захвату валків [Текст] / І. Я. Стадник, А. І. Деркач, І. Г. Добротвор // Хранение и переработка зерна. - 2015. - № 6/7 (194). - С. 71-72. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Машинобудування--Деталі машин, передачі, витратні матеріали, кріпильні вироби, змащування--Підйомно-транспортне обладнання
   Сільськогосподарські машини --Робочі органи



Дод.точки доступу:
Деркач, А. І.; Добротвор, І. Г.




    Красножон, С. В.
    Вплив інноваційних технологій на ефективність виробництва [Текст] / С. В. Красножон, В. А. Піддубний, І. Я. Стадник // Формування ринкових відносин в Україні. - 2020. - № 4. - С. 39-44. - Бібліогр.: с. 43 (8 назв)
Рубрики: Виробництво--Інноваційні технології
   Продукція--Якість

Анотація: Мета статті - провести аналітичний аналіз дії остаткування (валків] на середовище та його поведінка при адгезійних зв'язках з його поверхнею, оцінити потенціал впроваджування нових конструкційних матеріалів.??Методологія проведення роботи - експериментальні дослідження проводили з використанням сучасних стандартних і загальноприйнятих методів технічні, мікроскопічні, спектрофотометричні, математичного та теоретичного моделювання, статистичні. Виявлено, що раціональне компонування форми поверхні технологічного обладнання дозволяє суттєво підвищити ефективність виробництва як у напрямі інтенсифікації, так і у напрямі покращення якості продукції.


Дод.точки доступу:
Піддубний, В.А.; Стадник, І.Я.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)