Стадник, І. Я. Виробничі стратегії та концепції організації міні-виробництва [Текст] / І. Я. Стадник> // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 1. - С. 34-36. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Сільськоговподарське виробництво--Зернопереробна технологія |
Стадник, І. Я. Виробничі стратегії та концепції організації міні-виробництва [Текст] / І. Я. Стадник> // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 2. - С. 46-48. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчові підприємства--Виробничо-господарська діяльність--Результативність--Ефективність Кл.слова (ненормовані): позитивні риси міні-виробництва -- недоліки діяльності міні-виробництва -- продуктивність |
Стадник, І. Я. Визначення течії тіста між робочим і живильним валиками тістомісильних машин [Текст] / І. Я. Стадник, І. Добротвор, В. П. Василів> // Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2014. - № 3. - С. 30-33 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Технологія Дод.точки доступу: Добротвор, І.; Василів, В. П. |
Визначення динамічного процесу першої стадії тістоутворення методом термодинамічних потенціалів [Текст] / І. Я. Стадник, І. М. Добротвор, О. С. Покотило, М. Р. Коневич> // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 10 (187). - С. 50-53. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво Техніка--Змішувач--Дослідження Дод.точки доступу: Стадник, І. Я.; Добротвор, І. М.; Покотило, О. С.; Коневич, М. Р. |
Стадник, І. Я. Спогади про вчителя [Текст] / І. Я. Стадник> // Хранение и переработка зерна. - 2015. - № 1 (190). - С. 13-14 Рубрики: Техніка--Персоналії Дод.точки доступу: Лісовенко, Олексій Тимофійович (український вчений-технолог харчового виробництва, доктор технічних наук, професор ; 1925-2015) \про нього\ |
Стадник, І. Я. Моделювання корисної потужності валкової розкатки тіста в термінах реологічних параметрів [Текст] / І. Я. Стадник, А. Деркач, І. Г. Добротвор> // Хранение и переработка зерна. - 2015. - № 2 (191). - С. 55-58. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Переробка сільськогосподарської продукції--Технології Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво Дод.точки доступу: Деркач, А.; Добротвор, І. Г. |
Стадник, О. І. Аналіз та напрямки інноваційної активності в економіці України [Текст] / О. І. Стадник, І. Я. Стадник, Т. М. Подвірка> // Хранение и переработка зерна. - 2015. - № 8/9 (195). - С. 67-72. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Іноваційна діяльність--Розвиток--Україна Інновації--Інноваційна діяльність--Україна Дод.точки доступу: Стадник, І. Я.; Подвірка, Т. М. |
Стадник, І. Я. Визначення руху середовища при дії кута захвату валків [Текст] / І. Я. Стадник, А. І. Деркач, І. Г. Добротвор> // Хранение и переработка зерна. - 2015. - № 6/7 (194). - С. 71-72. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Машинобудування--Деталі машин, передачі, витратні матеріали, кріпильні вироби, змащування--Підйомно-транспортне обладнання Сільськогосподарські машини --Робочі органи Дод.точки доступу: Деркач, А. І.; Добротвор, І. Г. |
Красножон, С. В. Вплив інноваційних технологій на ефективність виробництва [Текст] / С. В. Красножон, В. А. Піддубний, І. Я. Стадник> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2020. - № 4. - С. 39-44. - Бібліогр.: с. 43 (8 назв) Рубрики: Виробництво--Інноваційні технології Продукція--Якість Анотація: Мета статті - провести аналітичний аналіз дії остаткування (валків] на середовище та його поведінка при адгезійних зв'язках з його поверхнею, оцінити потенціал впроваджування нових конструкційних матеріалів.??Методологія проведення роботи - експериментальні дослідження проводили з використанням сучасних стандартних і загальноприйнятих методів технічні, мікроскопічні, спектрофотометричні, математичного та теоретичного моделювання, статистичні. Виявлено, що раціональне компонування форми поверхні технологічного обладнання дозволяє суттєво підвищити ефективність виробництва як у напрямі інтенсифікації, так і у напрямі покращення якості продукції. Дод.точки доступу: Піддубний, В.А.; Стадник, І.Я. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |