Українець, А.
    Давньоукраїнський одяг Погориння [Текст] / А. Українець // Народна творчість та етнографія. - 2003. - № 4. - С. 102*-108
Рубрики: Одяг українців--Етнографія
   Рівненська область

Є примірники у відділах:
(.2003р. - Б.ц.) (вільний)




    Українець, А.
    Оптимізація технології спиртової бражки з кукурудзи [Текст] / А. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 6. - С. 16-19
Рубрики: Спиртове виробництво--Спиртова бражка
Анотація: Останнім часом сировинний ринок зернових культур для спиртової галузі значною мірою представлений кукурудзою. При переробці її на спирт виникають деякі ускладнення, пов’язані з біохімічними властивостями зерна цієї культури.





    Українець, А.
    Пастеризаційна та стерилізаційна обробка продукції [Текст] / А. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 8-9. - С. 16-18
Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація
   Харчова промисловість--Консервування продукції--Теплова обробка тари

Анотація: Основна перевага пастеризації і стерилізації харчових продуктів і напоїв-висока гарантія знешкодження мікрофлори із залученням спеціальних речовин з асептичною дією.





    Українець, А.
    Склад леткої частини спиртової бражки [Текст] : залежить від концентрації сухих речовин сусла та температури бродіння / А. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 2. - С. 18-20
Рубрики: Спиртове виробництво--Спиртова бражка





    Українець, А.
    Паливно-енергетичні проблеми можна розв’язати [Текст] : перспективні напрямки енергозбереження в спиртовому виробництві / А. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 4. - С. 4-12 : Схема
Рубрики: Спиртове виробництво--Енергозбереження--Перспективи
   Паливно-енергетичний комплекс України--Енергозбереження--Проблеми

   Спиртове виробництво--Обладнання






    Українець, А.
    Перспективні джерела енергоресурсів [Текст] : науковці пропонують альтернативні шляхи збереження енергії на підприємствах харчової промисловості / А. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2006. - № 5. - С. 4-7
Рубрики: Альтернативна енергетика--Біопаливо
   Харчова промисловість--Енергозберігаючі технології

Кл.слова (ненормовані):
Біомаса -- Біоетанол
Анотація: Впровадження у харчову промисловість енергозберігаючих технологій дасть змогу значно знизити собівартість продукції, водночас підвищити прибутки підприємств.





    Українець, А.
    Інтелектуальна власність і комерціалізація [Текст] / А. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 5. - С. 4-7
Рубрики: Інтелектуальна власність--Комерціалізація
Анотація: В статті наголошується, що головним важелем технічного й економічного розвитку країни є комерціалізація об’єктів інтелектуальної власності.





    Українець, А.
    Спиртова галузь: на шляху до інноваційного розвитку / А. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 12. - С. 16-19
Рубрики: Спиртова промисловість України--Розвиток
   Енергоресурси України--Альтернативні--Виробництво

Кл.слова (ненормовані):
Біоетанол-з буряків
Анотація: Програмою розвитку спиртової галузі України на 2007-211 роки передбачено науково-технічне оновлення виробництва, впровадження інноваційних ресурсо- і енергозберігаючих, екологічно безпечних технологій, зниження собівартості, підвищення якості, освоєння нових конкурентоспроможних видів продукції, в тому числі й паливного етанолу (біоетанолу).

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1




    Українець, А.
    Інтелектуальний капітал як передумова економічної незалежності держави / А. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 12. - С. 4-7
Рубрики: Інтелектуальний капітал--Економіка України--Розвиток
Анотація: Науково-технічний потенціал-визначальний фактор, що забезпечує конкурентоспроможність національної економіки.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1




    Українець, А.
    Зброджування висококонцентрованого сусла з крохмалевмісної сировини / А. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 6. - С. 19-22
Рубрики: Спиртове виробництво--Сусло
Кл.слова (ненормовані):
Бражка -- Дріжджі
Анотація: Додаткове внесення азотного живлення в сусло сприяє не тільки підвищенню бродильної активності дріжджової популяції, а й збільшенню концентрації спирту в бражках.





    Мукоїд, Р.
    Овес голозерний - сировина для лікувально-дієтичних продуктів / Р. Мукоїд, Н. Ємельянова [та ін.] // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 24-25
Рубрики: Харчові продукти--Лікувально-дієтичні--Сировина--Овес
Анотація: Досвіди проведені в ННЦ "Інститут Землеробства УАНН" показали, що овес голозерний може бути цінної сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.


Дод.точки доступу:
Ємельянова, Н.; Українець, А. ; Чумакова, О.; Свидинюк, І.


665.5
У 450


    Українець, А. І.
    Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів [Текст] / А. І. Українець, Н. Е. Фролова // Наука та інновації. - 2010. - Т. 6, № 2. - С. 36-40. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Наука--Інноваційний розвиток--Україна
   Олійно-жирова промисловість

   Харчові добавки--Ароматизатори--Виробництво



Дод.точки доступу:
Фролова, Н. Е.




   
    Мікролабораторна установка дослідження ароматичної складової соків та екстрактів з рослинної сировини [Текст] / Н. Е. Фролова [и др.] // Наука та інновації. - 2011. - Т. 7, № 2. - С. 16-21. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові добавки--Ароматизатори


Дод.точки доступу:
Фролова, Н. Е.; Науменко, К. А.; Українець, А. І.; Усенко, В. О.




   
    Мікролабораторна установка дослідження ароматичної складової соків та екстрактів з рослинної сировини [Текст] / Н.Є. Фролова, К.А. Науменко, А.І. Українець, В.О. Усенко // Наука та інновації. - 2011. - № 2. - С. 16-21. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Рослинна сировина--ароматформуючі речовини
Анотація: Результати досліджень ароматформуючих речовин рослинної сировини


Дод.точки доступу:
Фролова, Н.Є.; Науменко, К.А.; Українець, А.І.; Усенко, В.О.




   
    Коагуляційне очищення жомопресової води гелем алюмінію [Текст] / А. І. Українець, В. В. Олішевський, Н. М. Пушанко [та ін.] // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 237-243. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Санітарна техніка--Стічні води--Фізико-хімічна очистка


Дод.точки доступу:
Українець, А. І.; Олішевський, В. В.; Пушанко, Н. М.