Чорнолата, Л.
    Вплив протеаз на розщеплюваність та розчинність протеїну [Текст] / Л.Чорнолата // Тваринництво України. - 2011. - № 7. - С. 35-38 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Комбікормове виробництво--Комбікорми
Кл.слова (ненормовані):
білок -- розчинність -- протеолітичні ферменти -- розщеплюваність
Анотація: Розглянуто проблему розщеплення пептидних зв'язків у білка та підвищення вмісту небілкового азоту з допомогою протеаз.

Є примірники у відділах:
(20.08.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Чорнолата, Л.
    Проти грибкового ураження кормів [Текст] / Л. Чорнолата, О. Палац // Тваринництво України. - 2011. - № 9. - С. 31-34 : табл. - Бібліогр.: с. 34
Рубрики: Кормовиробництво--Комбікорми--Якість продукції--Україна
   Харчові продукти--Законодавство--Якість продукції--Україна

Кл.слова (ненормовані):
корми -- мікотоксини -- афлотоксин -- дезоксиніваленон -- зеаралено -- Т-2 токсин
Анотація: Розглянуто проблему мікотоксинів, зокрема афлотоксину, дезоксиніваленону, зеараленону та Т-2 токсину.


Дод.точки доступу:
Палац, О.
Є примірники у відділах:
(18.10.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Чорнолата, Л. П.
    Вплив препарату целюлази на структуру вуглеводно-лігнінового комплексу [Текст] / Л. П. Чорнолата, Т. В. Горбачук, В. Ю. Новаковська // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 2. - С. 32-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кормовиробництво
Анотація: Наведено результати досліджень дії ферментного препарату целюлози на вуглеводно-лігніновий комплекс насіння сої та зерна кукурудзи.


Дод.точки доступу:
Горбачук, Т.В.; Новаковська, В.Ю.




    Кулик, М. Ф.
    Вплив вітамінно-мінерального преміксу на молочну продуктивність корів і вміст міді, цинку, жиру та білка в молоці [Текст] / М. Ф. Кулик, Ю. В. Обертюх [и др.] // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 4. - С. 42-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--Корови--Вітамінно-мінеральний премікс
Анотація: Експериментально обгрунтовано розробки оптимальних доз введення цинку, міді та кобальту до складу вітамінно-мінеральних преміксів для корів в умовах молочних промислових комплексів.


Дод.точки доступу:
Обертюх, Ю.В.; Чорнолата, Л.П.; Тучик, А.В.; Власенко, В.В.




    Чорнолата, Л.
    ГМО - зернові під впливом целюлази [Текст] / Л. Чорнолата, Т. Горбачук, В. Новаковська // Тваринництво України. - 2012. - № 6. - С. 35-38 : табл. - Бібліогр.: с. 38
Рубрики: Зернові культури--Кукурудза
   Зернобобові культури--Соя

   Генна інженерія

   Генетика

Кл.слова (ненормовані):
сума легкорозчинних вуглеводів -- цукор -- крохмаль -- целюлоза -- геміцелюлоза -- лігнін -- целюлаза
Анотація: Досліджено зміни вуглеводно-лігнінового комплексу насіння сої та зерна кукурудзи генетично модифікованих рослин та їх аналогів під впливом ферменту целюлази.


Дод.точки доступу:
Горбачук, Т.; Новаковська, В.
Є примірники у відділах:
(18.07.2012р. - Б.ц.) (вільний)




    Чорнолата, Л.
    Хімічний склад генетично модифікованих рослинних організмів та їх аналогів [Текст] / Л. Чорнолата // Тваринництво України. - 2012. - № 9. - С. 27-31 : табл. - Бібліогр.: с. 31
Рубрики: Рослинництво
   Зернобобові культури--Соя

   Зернові культури--Кукурудза

Кл.слова (ненормовані):
насіння сої -- зерно кукурудзи -- протеїн -- жир -- клітковина -- зола -- амінокислоти
Анотація: Вивчено вміст основних поживних речовин та амінокислотний склад білка насіння генетично модифікованої сої і зерна кукурудзи. Проведено порівняння отриманих даних з хімічним складом аналогів вітчизняної селекції.

Є примірники у відділах:
(24.10.2012р. - Б.ц.) (вільний)




    Кулик, М. Ф.
    Вплив вітамінно-мінеральних преміксів на молочну продуктивність і жирнокислотний склад молока корів [Текст] / М. Ф. Кулик, А. В. Тучик, Ю. В. Обертюх // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 9. - С. 22-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочна продукція--Вітамінно-мінеральні премікси
   Тваринництво--Корови--Кормові добавки

Анотація: Визначено вплив вітамінно-мінеральних преміксів на підвищення молочної продуктивності та вміст білка і жиру в молоці.


Дод.точки доступу:
Тучик, А.В.; Обертюх, Ю.В.; Курнаєв, О.М.; Чорнолата, Л.П.; Пилипчук, М.М.




    Чорнолата, Л.
    Біогенні елементи у злакових в різні фази розвитку [Текст] / Л. Чорнолата, Л. Здор, О. Лаптєєв // Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 23-27 : табл. - Бібліогр.: с. 27
Рубрики: Злакові
   Спадковість

   Грунтові мікроорганізми

   Наукові дослідження

Кл.слова (ненормовані):
клімат -- органічні добрива -- класифікація рослин
Анотація: Під час росту і розвитку рослин злакових культур відбувається засвоєння та вивільнення елементів. У різні фази розвитку рослин накопичення макро- та мікроелементів неоднакове. Найвищий вміст елементів у фазу колосіння, адже під час цієї фази найбільш інтенсивно протікають процеси обміну та синтезу, в яких активно беруть участь біогенні елементи. У фазу воскової стиглості, коли завершується формування зерна і процеси синтезу сповільнюються, вміст біогенних елементів найнижчий.


Дод.точки доступу:
Здор, Л.; Лаптєєв, О.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Чорнолата, Л. П.
    Порівняння поживної цінності продуктів переробки сої та використання їх у годівлі свиней [Текст] / Л. П. Чорнолата, О. І. Килимнюк, О. А. Германюк // Вісник аграрної науки. - 2015. - № 2. - С. 32-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--Свинарство--Вирощування
Анотація: Вивчено поживну цінність макухи соєвої, експондованої та екструдованої сої під час годівлі свиней.


Дод.точки доступу:
Килимнюк, О.І.; Германюк, О.А.