Шульга, Н.
    Стратегічне та оперативне планування діяльності банку на ринку платіжних карток [Текст] / Н. Шульга, Сокольська О. // Вісник Національного банку України. - 2000. - № 9. - С. 44-48
Рубрики: Економіка України
   Фінанси України

   Банки України

   Електронні банківські послуги



Дод.точки доступу:
Сокольська О.




    Шульга, Н.
    Тести до теми "Творчість Івана Франка" [Текст] / Н. Шульга // Дивослово. - 2004. - № 2. - С. 48-50
Рубрики: Українська література--Методика викладання
   Українські письменники, 19 століття--Франко І.--Творчість






    Шульга, Н. П.
    Повість М.Гоголя "Ніс" - це просто жарт? [Текст] : конспект уроку-дослідження / Н.П. Шульга // Зарубіжна література в школах України. - 2005. - № 5. - С. 46-47. - Зміст: "Ніс"
Рубрики: Російські письменники, 19 ст.
   Уроки літератури--Форми проведення--Урок-дослідження



Дод.точки доступу:
Гоголь, Микола Васильович \про нього\




    Малова, В. В.
    Підбір заквашувальних культур для простокваші [Текст] / В.В. Малова, Н.М. Шульга, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 11. - С. 65-68. - Бібліогр.: 8 назв
Рубрики: Переробка молока--Простокваша--Виробництво--Нові технології
Анотація: Проаналізовано штами мезофільних лактобактерій з колекції відділу біотехнологій ТІММ УААН з метою створення заквашувальної композиції для традиційного кисломолочного напою - простокваші.


Дод.точки доступу:
Шульга, Н.М.; Кігель, Н.Ф.




    Годовиченко, О. Г.
    Ростові середовища для культивування штамів Streptococcus salivarius ssp. thermophilus [Текст] / О.Г. Годовиченко, Н.М. Шульга, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 12. - C. 58-60. - Бібліогр.: 6 назв
Рубрики: Переробка продукції--Виробництво сиру
Кл.слова (ненормовані):
Мікроорганізми -- Термофільні молочнокислі бактерії
Анотація: За результатати вивчення потреб у поживних речовинах кількох штамів, розроблено склад ростового середовища для нагромадження бактеріальної маси композиції термофільних стрептококів на основі гідролізованого знежиреного молока з введенням лактози й глюкози як джерела додаткового вуглеводного живлення, пептону для збагачення розчинними білковими сполуками та стимуляторів росту.


Дод.точки доступу:
Шульга, Н.М.; Кігель, Н.Ф.


CUKK-VDPU
Ш95


    Шульга, Н. П.
    Повість М. Гоголя "Ніс" - це просто жарт? [Текст] / Н.П. Шульга // Всесвітня література та культура в навчальних закладах України. - 2008. - № 3. - С. 33. - Бібліогр.: 2 назви.
РУБ CUKK-VDPU
Рубрики: Література російська--Персоналії--Гоголь М.
Кл.слова (ненормовані):
урок зарубіжної літератури 9 клас -- методика зарубіжної
Анотація: Розробка уроку зарубіжної літератури в 9 класі за творчістю Гоголя.


Дод.точки доступу:
Гоголь, М.




    Шульга, Н. М.
    Вплив залишків антибіотиків на розвиток заквашувальних культур для виробництва сиру [Текст] / Н.М. Шульга // Вісник аграрної науки. - 2008. - №3. - С. 53-56. - Бібл.:-10 назв.
Рубрики: Молоковиробництво--ЗАКВАШУВАЛЬНА МІКЛОФЛОРА
Анотація: Досліджено вплив деяких антибіотиків у гранично допустимих у молоці кількостях на активність заквашувальної міклофлори.





    Шульга, Н. М.
    Відбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоці [Текст] / Н.М. Шульга, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2008. - № 5. - С. 68-70. - Бібліогр.: 11 назв
Рубрики: Зберігання продукції--Молочна
   Переробка продукції--Молоко

Анотація: Проведено скринінг штамів молочнокислих та пропіоновокислих бактерій за чутливістю до дії нітрату калію, залишків перекису водню і активного хлору. Відібрано культури, перспективні для виробництва сичужних сирів.


Дод.точки доступу:
Кігель, Н.Ф.




    Шульга, Н. М.
    Склад мікрофлори кефірних грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру [Текст] / Н. М. Шульга, О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2009. - № 8. - С. 71-73
Рубрики: Молокопереробна промисловість України--Кефір
Анотація: Досліджено якісний і кількісний склад мікрофлори кефірних грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру, встановлено кількісне співвідношення між молочнокислими мікроорганізмами, дріжджами та оцтовокислими бактеріями.


Дод.точки доступу:
Боднарчук, О.В.; Кігель, Н.Ф.




    Шульга, Н. М.
    Розробка пропозицій щодо визначення пріоритетних напрямів модифікації внутрішнього фінансового контролю на підприємстві [Текст] / Н. М. Шульга // Економіка розвитку. - 2010. - № 4. - С. 82-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка підприємства--Фінанси підприємства
   Фінансовий контроль--Внутрішній аудит






    Шульга, Н.
    Законодавче забезпечення і чинники, що впливають на стан сучасної освітньої політики в Україні [Текст] / Н. Шульга // Вісник Національної академії державного управління при Президентові України. - 2012. - № 1. - С. 274-281. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Державна освітня політика--Освітня сфера--Державне регулювання освіти--Україна
Анотація: Розкривається зміст державної політики в галузі освіти, методологія законодавства про науку та освіту; наведено аналіз законодавчого забезпечення, яке визначає зміст і напрями реалізації державної освітньої політики, схарактеризовано чинники, які потребують урахування при її розробці.





    Гаєвська, Л. А.
    Історія розвитку вітчизняної державної освітньої політики (друга половина XIX - початок XX століття) [Текст] / Л. А. Гаєвська // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Державне управління. - 2017. - № 2. - С. 13-19. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Державне управління--Освіта--Україна, кін. 19 - поч. 20 ст.


Дод.точки доступу:
Шульга, Н. Д.




    Шульга, Н. П.
    Феномен ризику репутації банку [Електронний ресурс] / Н. П. Шульга, Д. В. Баланчук // Економіка та держава. - 2019. - № 6. - С. 21-26. - Бібліогр. с. 24-26 (41 назва)
Рубрики: Банки--Ризики
Анотація: Надмірне прийняття ризиків, неефективна практика управління ними, незадовільний фінансовий стан банків призводять до підвищеного ризику репутації, яка справляє негативний вплив на їх здатність залучати депозити, інвестиції та капітал. Це зумовлює необхідність підвищеної уваги до ризику репутації банків.

Перейти до зовнішнього ресурсу: Н.П. Шульга та ін.

Дод.точки доступу:
Баланчук, Д.В.