Олійник, Л. В.
    Амінокислотний спектр і біологічна цінність м'яса свиней при ларвальному ехінококозі [Текст] / Л. В. Олійник, Т. І. Тарасюк, А. А. Збарська // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 6. - С. 32-36. - Бібліогр.: 5 назав
Рубрики: Тваринництво України--Свинарство--Якість м'яса
   Ветеринарна медицина--Свинарство--Ехінококоз

Анотація: Установлено, що врахування біологічної цінності компонента певною мірою характеризує концепцію збалансованого харчування. Білки містять усі незамінні амінокислоти, які становлять джерело важливих поживчих речовин, що безпосередньо впливають на якість продукту. Вивчення та аналіз амінокислотного спектора продукції дає змогу охарактеризувати її біологічну цінність.


Дод.точки доступу:
Тарасюк, Т. І.; Збарська, А. А.