061
Н 355


    Магорівська, Г. Я.
    Приготування пивного сусла з використанням ферментного препарату Hytemphase [Текст] / Г. Я. Магорівська // Науковий вісник Національного лісотехнічного університету України : зб. наук.-техн. пр. - Львів, 2008. - Вип. 19.4. - С. 110-113. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Харчова промисловість
   Промислова мікробіологія, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв--Пивоваріння


Є примірники у відділах:
1 Інв.А 413308 - Б.ц. (вільний)


061
Л 890


    Мельник, Ю. Р.
    Дослідження термостабільності ферментного препарату Hytemphase 2XL [Текст] / Ю. Р. Мельник, С. Р. Мельник, Г. Я. Магорівська // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". - Львів : Львівська політехніка, 2012. - № 726: Хімія, технологія речовин та їх застосування. - С. 95-98 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Біотехнологія--Ферментний препарат


Дод.точки доступу:
Мельник, С. Р.; Магорівська, Г. Я.
Є примірники у відділах:
1 Інв.В 73649 (вільний)