Н 355 Магорівська, Г. Я. Приготування пивного сусла з використанням ферментного препарату Hytemphase [Текст] / Г. Я. Магорівська> // Науковий вісник Національного лісотехнічного університету України : зб. наук.-техн. пр. - Львів, 2008. - Вип. 19.4. - С. 110-113. - Бібліогр. в кінці ст.
Промислова мікробіологія, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв--Пивоваріння Є примірники у відділах: 1 Інв.А 413308 - Б.ц. (вільний) |
Л 890 Мельник, Ю. Р. Дослідження термостабільності ферментного препарату Hytemphase 2XL [Текст] / Ю. Р. Мельник, С. Р. Мельник, Г. Я. Магорівська> // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". - Львів : Львівська політехніка, 2012. - № 726: Хімія, технологія речовин та їх застосування. - С. 95-98 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Дод.точки доступу: Мельник, С. Р.; Магорівська, Г. Я. Є примірники у відділах: 1 Інв.В 73649 (вільний) |